Porodica Kardashian Jenner važi za najpoznatiju porodicu širom svijeta koja je pokrenula veliku imperiju prije više od 10 godina. One su svoje živote predstavile kroz rijaliti program, te i dan danas to rade.

Danas smo pripremili dvije različite teme za vaš užitak čitanja. Početna tema zadire u mnoštvo životnih iskustava s kojima se susreće bračni par, obuhvaćajući i trijumfe i nevolje. S druge strane, druga tema rasvjetljava nesvakidašnji čin ugledne hollywoodske zvijezde koja se jako namučila kako bi izbjegla raku pravde. Priča se razvija, otkrivajući publici izbliza i osobni prikaz dubokih emocionalnih bitaka para. Unatoč dubokoj privrženosti jedno drugome, njihov je odnos bio narušen stalnim sporovima oko beznačajnih stvari.

Tražeći utjehu i priliku za emocionalno pomlađivanje nakon intenzivnih sukoba, protagonist predlaže privremenu rastavu, što je prijedlog koji nailazi na pristanak njihove značajne osobe. Po povratku nakon dvotjedne pauze, protagonista dočekuje zapanjujući prizor – njihov partner izgleda potpuno izmijenjen. Izgubili su težinu, ten im je blijed, djeluju dezorijentirano, bore se da se izraze.

Nakon razmišljanja o vremenu koje je proveo daleko, imao je duboku epifaniju u vezi s vlastitom sklonošću logici, za razliku od partnerove sklonosti nefiltriranim emocijama. Dok su njezini postupci dosljedno vođeni srcem, on se oslanjao na racionalnost. Međutim, nakon što zaroni u goleme dubine njezinog emocionalnog svijeta, nađe se u nedoumici kako popraviti situaciju. Unatoč nepokolebljivoj ljubavi prema njoj, on osjeća da nešto nije u redu.

 

 

Bonus tekst:

U nedavnom intervjuu za The Times, Caitlyn Jenner otkrila je da, iako je trenutno “jako slobodna”, ne planira u dogledno vrijeme ući u romantičnu vezu, što je otkriće koje je mnoge iznenadilo. – Dobro sam. Ideja o romantičnoj vezi nije nešto što uopće razmatram.

Ne poklapa se s mojim budućim planovima. Nemam interesa da se time bavim – izjavila je. Što se tiče društvenog života, istaknula je da se ne osjeća usamljeno jer vrijeme za vrijeme obroka može provoditi s obitelji, a utjehu pronalazi u društvu svoja dva psa, Berta i Baxtera. U međuvremenu se bavi različitim aktivnostima. Bavljenje razonodama kao što su letenje avionima, igranje golfa i prisustvovanje automobilskim utrkama tijekom moje mladosti nije donijelo značajne financijske nagrade niti pridonijelo uspješnoj karijeri.

Međutim, privlačnost ovih zanimanja leži u čistom užitku koji donose, što ih čini vrijednima bez obzira na novčane dobitke. Nakon istaknute uloge u reality showu Keeping Up with the Kardashians, ovaj pojedinac, koji je također otac Kylie i Kendall Jenner iz prethodnog braka s Kris Jenner, nedavno je otkrio svoju upletenost u razne pothvate i posvećuje znatnu količinu vremena na trening, iako drugačijim tempom nego u prošlosti. Bivši olimpijski prvak istaknuo je kako njihov primarni cilj nije osvajanje zlatnih olimpijskih medalja, već da im je prioritet njihova dobrobit.

Naglasili su važnost ne stavljanja pretjeranog pritiska na sebe kada je u pitanju tjelesna aktivnost, unatoč pridržavanju dosljednog režima treninga. Kada su razgovarali o njihovom braku s Kris Jenner, Caitlin Jenner izrazila je svoje osjećaje o njihovoj vezi. Već pri prvom susretu između nas se stvorila neosporna veza. Nakon samo pet i pol mjeseci donijeli smo odluku da se jedno drugome posvetimo i stupimo u brak. Jaka sučeljenost naših osobnosti ono je što me u početku očaralo.

Sa sigurnošću se može reći da je to bila trenutna i bezvremenska ljubav. Ove je riječi izgovorila Caitlin Jenner, prije poznata kao Bruce Jenner, koja je prije deset godina donijela hrabru odluku podvrgnuti se rodnoj tranziciji i prigrliti sebe. Magazin People objavio je da se Kris spominje kao onaj koji kontrolira njihove poslove, no Caitlin je izrazila nesigurnost oko puta koji je pred njima. Također je priznala mogućnost da možda još nije svjesna što budućnost nosi.

U nedavnom gostovanju u televizijskoj emisiji “This Morning” otvoreno je otkrila da više ne komunicira s Krisom. Izražavajući mješavinu emocija, prenijela je zamršenu prirodu njihova zajedničkog iskustva, prepoznajući mnoštvo prepreka s kojima su se susretali i različite elemente koji su igrali ulogu u njihovim sadašnjim okolnostima.

Tijekom 22 godine, Caitlyn Jenner, prethodno poznata kao Bruce Jenner, i Kris Jenner bili su u braku do rastave 2013. Neki pojedinci tvrde da je Caitlyn tražila promjenu spola kako bi izbjegla zatvorsku kaznu nakon razorne prometne nesreće koja se dogodila prije njezin prijelaz. Međutim, Caitlyn žestoko opovrgava te optužbe i tvrdi da je njezina identifikacija kao žene uvijek bila iskrena.