Razinu postignutog uspjeha teško je dokučiti! Pripremite se za rijedak i neobičan astrološki fenomen koji se događa samo jednom u životu! Označite svoje kalendare za 21. travnja, kada će veličanstveni stelij u Biku krasiti nebesku pozornicu, okupljajući zastrašujući skup planeta u ovom izvanrednom horoskopskom znaku.

  • U području astrologije, stelij se odnosi na konvergenciju više planeta unutar jednog znaka ili sektora horoskopa, vršeći dominantan utjecaj na cjelokupno postojanje pojedinca. U mjesecima travnju i svibnju 2024. godine značajan stelij koji se sastoji od dva utjecajna nebeska tijela – Urana i Jupitera – manifestirat će se u horoskopskom znaku Bika, prenoseći svoju duboku energiju na kozmički krajolik. Ekspanzija i napredak određuju značajke i Urana i Jupitera, iako na različite načine. Uran unosi nepredviđene preokrete u život, dok Jupiter pojačava utjecaj svake situacije.

Kada se ova dva nebeska tijela poravnaju unutar znaka zodijaka, njihova kombinirana energija postaje toliko snažna da zahtijeva pojavu značajnog događaja. Dogodila su se dva značajna pojavljivanja ovog događaja, jedan u svibnju 1858. i drugi u svibnju 1941.

 

  • Planetarni poredak ukazuje da će cijeli kozmos igrati ulogu u napretku sektora života povezanog sa horoskopskim znakom Bika u vašem horoskop. Taj iskorak će se prvenstveno odnositi na nečiji status i profesionalnu putanju. Bik Vaš znak doživljava stellium, što rezultira infuzijom hrabrosti i profinjenosti. Jupiter upravlja područjem značajnih ulaganja u vašoj karti, dok Uran nadgleda vaš profesionalni put. To znači da se znatna sredstva mogu dodijeliti vašem razvoju, što će u konačnici poboljšati vaše izglede za karijeru. Imate potencijal predvoditi velike pothvate, bilo da se radi o poslu ili stvaranju ugleda koji će vam omogućiti pristup beskrajnim mogućnostima u budućnosti.

Lav

Snažan klaster nebeskih tijela pojavljuje se u sektoru vaše karte koji je povezan s vašim profesionalnim životom i društvenim položajem. To znači da ste na putu značajnog napretka u svojoj karijeri. Iznenađujuće, ovi će se događaji odvijati na način koji premašuje vaša očekivanja. Možda će vam se ponuditi položaj s većom odgovornošću nego što se u početku očekivalo. Alternativno, vaš bi projekt mogao skočiti u tolike visine da steknete široko priznanje na globalnoj razini.

Djevica

Na području popularnosti, izdavaštva i društvenih medija pojavljuje se moćna skupina nebeskih tijela poznata kao stelij. Ovo povoljno usklađivanje otvara vam svijet mogućnosti. Možda ćete dobiti prestižnu titulu, imati priliku objaviti knjigu ili čak primiti upit od globalne korporacije koja želi surađivati ​​na projektu s vama. Bez imalo sumnje, ovo će vas dovesti do veličanstvene pozicije. Pripremite se za uspon do novih visina uspjeha jer vaš neosporni talent konačno bude priznat.

Škorpion

U području poslovnih partnerstava pojavljuje se stelij, koji ukazuje na povoljan udarac sreće na horizontu. Vrlo je vjerojatno da ćete naići na idealnog suradnika koji će vam proširiti horizonte i odvesti vas do novih visina. Osim toga, očekujte porast klijentele, uz mogućnost privlačenja pojedinaca znatnih financijskih mogućnosti.

Strijelac

Čestitke su na redu za pozitivne pomake u vašem poslovnom životu, kao što je naznačeno prisutnošću stelijuma u vašem radnom sektoru. Ovo označava nadolazeći zadatak ili opće poboljšanje vaše poslovne situacije. Na primjer, može doći do preseljenja vašeg ureda na povoljniju lokaciju ili dodavanja dodatnih pogodnosti kao što su beneficije obroka. Vaša karijera je u primjetnoj uzlaznoj putanji, a taj će rast posebno doći do izražaja u travnju. Da biste ilustrirali razmjere ovog napretka, zamislite da ste prije bili na 3. katu, ali sada ćete se vinuti na 20. kat.