Novi izgled Snežane Đurišić ugodno je iznenadio sve one koji su je vidjeli, ostavivši na sve pozitivan dojam. Zanosni izgled pjevačice, koji uključuje njenu garderobu, frizuru i primjetan gubitak kilograma, doista je nevjerojatan. Poznata po svojoj averziji prema promjenama, ljubazno je otkrila temeljni uzrok ove nevjerojatne transformacije. “Iskreno, imam jaku averziju prema fotografiranju.

  • No, kada se bavite javnim poslom, to se često doživljava kao obveza. Dejan Miličević uspio me uvjeriti da sudjelujem u svemu tome jer ću imati solističke koncerte na u Domu sindikata 13. i 14. listopada. Uz izvrsne pjesme i intrigantnu programsku koncepciju koju marljivo pripremam, moram paziti i na vizualne aspekte, osobno sam zadovoljan svojim izgledom u tom smislu Mišljenja mojih simpatizera i publike uvijek su mi bila bitna”, rekao je Đurišić. Vrijedi spomenuti da je prije nekoliko godina pjevačica otvoreno ispričala svoj put gubitka 20 kilograma. “Budući da sam hedonist, moja težina ima tendenciju oscilacija. Godine 1992., dok sam boravio u Americi, doživio sam značajan gubitak težine, tema o kojoj se već raspravljalo i pisalo.

Od tada sam marljivo nastojao osigurati da te fluktuacije ostanu Minimalno se bavim vježbanjem sa svojom instruktoricom fitnessa, u udobnosti vlastitog doma. Osim toga, bavim se raznim tretmanima koji odgovaraju potrebama moje kože Za naš izgled, istinska ljepota izvire iznutra, to je sposobnost da se osjeti zadovoljstvo kada je i voljena i sposobna za ljubav.” Ove riječi ispričala je pjevačica, koja se ponosno ne oslanja na upute nutricionista, uz topli osmijeh.

  • “Za nutricionističke smjernice oslanjam se isključivo na sebe, jer sam sama svoj nutricionist. Iako sam već ranije tražila pomoć stručnjaka u ovoj oblasti, itekako sam svjesna da uživanje u slasticama i tijestu, kojima sam posebno drag, Stoga, kad si dopustim povremenu poslasticu, pazim da ih konzumiram umjereno, Vanja, moja suputnica, u potpunosti uživa u jelu raznovrsne hrane Ipak, moram istaknuti naše omiljeno jelo, moj poznati sataraš ili bećar paprikaš. Snežana, poznata srpska folk pjevačica, u intervjuu za medije ispričala je detalje o svojim kulinarskim preferencijama. Snežana Đurišić, rođena 6. lipnja 1959. u Gornjem Milanovcu, odrasla u Kraljevu, a od 1971. godine živi i radi u Beogradu. Najpoznatija je po pjesmama “Odakle si sele”, “Kiše”, “Srna” , “Pričaj mi, pričaj”, “Kuni, kuni”, “Zovem se ja” i druge.

Iz braka sa pokojnim suprugom Slobodanom Gvozdenovićem Snežana ima dvoje djece, Maju i Marka. S nepunih deset godina krenula je na svoj glazbeni put sudjelovanjem u natjecanju pjevača amatera “Studio 6 ti daje priliku”. Zanosna izvedba pjesme Lepe Lukić “Nikad se udati neću” osigurala joj je željeno prvo mjesto. Potaknuta uspjehom, nije gubila vrijeme i brzo je snimila svoj debitantski singl album na kojem se nalaze divne pjesme “Baki i deki” i “Mami i tati”.

  • Samo dvije godine kasnije krasila je pozornicu cijenjenog festivala “Beogradsko proljeće”, opčinivši publiku i stručni žiri izvedbom “Imala je baka huntotin momak”. Zbog svog izvanrednog talenta dobila je poziv da se pridruži Zoranu Lekoviću i ostalim cijenjenim kolegama na posebnoj proslavi rođendana Josipa Broza Tita u Domu omladine. Njezina nepokolebljiva odlučnost da se bavi glazbom privukla je pažnju čak i predsjednika Jugoslavije, koji je omogućio transfer njenog oca u Beograd, čime je Snežana upisala prestižnu srednju glazbenu školu. U svojoj gotovo petogodišnjoj karijeri Snežana je postigla impresivan niz postignuća. Snimila je ukupno 16 singlova, 23 albuma, četiri kompilacije i 11 solo izdanja.

Osim toga, surađivala je sa cijenjenim kolegama među kojima su Šaban Šaulić, Halid Bešlić, Šerif Konjević, Miroslav Ilić, Jašar Ahmedovski, Snežana Savić, Zorica Brunclik i mnogi drugi. Snežana se također pojavila u seriji “Kamiondžije opet voze” iz 1983., istoimenom filmu iz 1984. i seriji “Supermarket” iz 1984. godine. Njezin talent prikazan je na raznim festivalima diljem Jugoslavije, od renomiranog “Beogradskog proljeća” do prestižnog “Grand festivala”, gdje je stalno osvajala glavne nagrade.