Intimni detalji onoga što se dogodilo unutar Melininog i Harisovog prebivališta ostaju skriveni od većine. No, postoji nekoliko odabranih pojedinaca koji posjeduju ta saznanja, a jedna od njih je Džinovićeva dadilja, koja je donijela odluku da otkrije svoj račun. Srpska javna scena bila je zatečena neočekivanim razvodom i podigla pravu buru. Ono što je dodatno šokiralo je pjevačevo otkriće da ga je Melina ostavila bez ikakvog objašnjenja. Nadalje, napomenuo je da nije ni došla do djece, a to je vidljivo i iz činjenice da Đina više ne prati svoju majku na Instagramu.
  • Bivša dadilja, nezainteresirana za ove događaje, detaljnije je ispričala navodna događanja u kući Džinovića, ostavivši sve ostale u čudu. Raspad njihovog braka bio je sasvim očekivan, a moja jedina briga je dobrobit njihove djece. To je mišljenje ponovila i neidentificirana bivša dadilja, koja je radije zadržala njihov identitet u tajnosti (uredničkom timu poznato je njihovo puno ime). Od samog početka sam kroz razne medije pomno pratio haos oko Harisa i Meline. No, moje misli neprestano okupiraju Gina i Kan. Iako su bili znatno mlađi kad sam ih čuvala, važno je zapamtiti da djeca, bez obzira na dob, ne snalaze baš svaku situaciju. Bivša dadilja za “Alo!” otkrila je da su djeca dosljedno više povezana s Harisom i da su se bojala Meline. U slučajevima kada bi se bavili nestašnim radnjama, često bih im bio zaklon kod Meline. U početku mi je ova situacija bila čudna, jer je Haris često bio odsutan na turneje, što me je navelo na pomisao da će djeca imati bliskiju vezu s Melinom.
Moje razumijevanje postalo je jasno kada sam osobno svjedočio da su djeca svaki dan provodila samo sat ili dva s Melinom. Jedna nezaboravna prilika bila je kada sam ih pratio u Bečiće, gdje inače provode veći dio ljeta. Pretpostavljao sam da će njih četvero ostati zajedno dok ću ja imati zasebnu sobu. Međutim, na moje zaprepaštenje, to nije bio slučaj. Haris i Melina su bili u jednom dijelu hotela, a ja i djeca u drugom. Cijelo vrijeme našeg boravka bio sam u njihovoj neposrednoj blizini, osiguravao njihovo buđenje za doručak, pratio ih na plažu i odlazio u večernje šetnje.
  • Bivša Džinovićeva dadilja prisjeća se svoje uloge, ističući kako bi rano ustala kako bi Melini osigurala vrhunsko mjesto uz bazen, jer radije ne ide s djecom na plažu. Haris, kojeg sam imao zadovoljstvo vidjeti u nekoliko navrata, imao je divan smisao za humor i uvijek se raspitivao o dječijoj pažljivosti i mojoj sposobnosti da sve stignem. Melina je, s druge strane, izrazila svoje negodovanje prema mojim modnim odabirima i čak mi predložila da me odvede u kupnju “konvencionalnije” odjeće. No, s obzirom na to da sam dane provodila jureći za djecom, radije sam ostala udobno odjevena i pristojno sam odbila njezinu ponudu. Zadatak ručnog pranja cijele njezine garderobe, uključujući donje rublje, bila je prekretnica za mene. U tom sam trenutku počeo razmišljati o odlasku. Zahtjevi su pristizali i postalo je jasno da joj treba više od same dadilje; trebala joj je osobna pomoćnica, netko tko joj je na raspolaganju. Vikala bi “Alo!” i očekujte hitnu uslugu.
Vidjelo se da Melina nije zahvalan poslodavac. Prije našeg odlaska u Crnu Goru, Melina je uvijek iznova naglašavala koliko je važno da telefon uvijek bude dostupan, čak i u roamingu. Uvjeravala me da će pokriti telefonski račun. No, po našem povratku u Beograd, jednostavno je izjavila: “Nemam nikakve veze s tim”, ostavljajući na meni teret od gotovo jedne trećine mjesečne plaće koju trošim na mobitel. Slijedom tih okolnosti donijela sam odluku o prekidu suradnje s njima, izjavila je bivša Đina i Kanova babysitterica za spomenuti medij.