Sloboda Mićalović, koja se smatra jednom od najljepših glumica u našoj industriji, zauzima istaknuto mjesto. Proslavljena balkanska glumica Sloboda Mićalović nedavno je izazvala interes javnosti svojom nepokolebljivom posvećenošću bijelim košuljama. Nadahnuta mudrim riječima Elizabeth Taylor, koja je istaknula koliko je važno da svaka žena posjeduje fantastičnu bijelu košulju, Mićalović svesrdno prihvaća ovu ideju i bez napora promovira ovu vječnu garderobu kroz svoj besprijekoran stil i zadivljujuću prisutnost.

  • Bijela košulja bezvremenski je i postojan dio garderobe. Predimenzionirani model bijele košulje koju je odabrala Mićalović u posljednje vrijeme stekao je veliku popularnost, postavši simbol sofisticiranosti i mode. Ovaj svestrani komad odjeće može se bez napora stilizirati za razne prigode. Kombinirajte ga s trapericama za ležeran i opušten izgled ili uz suknju ili hlače za profesionalniji i poslovno orijentirani komplet.

Kako biste kreirali savršenu poslovnu kombinaciju, preko bijele košulje stavite sako. Besprijekoran stil Slobode Mićalović prikazuje bezvremensku privlačnost bijele košulje, dokazujući da ona nikada ne izlazi iz mode i da se može neprimjetno prilagoditi svakoj prilici ili osobnom stilu. Nadalje, njezina sklonost predimenzioniranim modelima ističe njezinu veliku svijest o aktualnim trendovima i modi.

  • Bijela košulja, bezvremenski odjevni predmet koji odiše elegancijom i stilom, može se bez muke stilizirati na razne načine. Mićalovićeva selekcija predimenzioniranih modela ne samo da prikazuje najnovije modne trendove, već naglašava svestranost i funkcionalnost ovog kultnog odjevnog komada. Njezina nevjerojatna tjelesna građa privukla je pozornost svih, a mnogi obožavatelji posebno su se divili njezinim besprijekorno oblikovanim nogama kao posebnosti.

Kroz medij videa prikazala je njihov izgled, razveselivši brojne gledatelje. Sloboda je otkrila eleganciju i ljepotu koju žene mogu posjedovati bez nasilnog prilagođavanja prolaznim hirovima. Njezin izvanredan stas i smisao za modu zaslužuju divljenje. Sloboda Mićalović, poznata srpska glumica, rođena je 21. kolovoza 1984. godine u Leskovcu. Potječe iz umjetnički talentirane obitelji, s tim da joj je otac Dragan bio glumac Narodnog pozorišta u Leskovcu, a majka Milica profesionalna frizerka. Sloboda ima dvoje braće i sestara: mlađu sestru Draganu Mićalović, koja je također glumica, i stariju sestru Mirjanu, koja je postigla veliki uspjeh kao voditeljica.

  • Naime, Sloboda je udata za poznatog glumca Vojina Ćetkovića. Otac Dragan dao joj je jedinstveno ime, inspirirano monodramom u čast hrabre Ive Lole Ribar i njezine voljene Slobode. U početku je glumica više voljela da je zovu Boba, ali joj je naklonost prema imenu porasla nakon što je pročitala pismo upućeno svojoj imenjakinji. Branko Kockica, omiljeni voditelj dječjih emisija, zarobio je Slobodino mlado srce, a ona ga je imala priliku upoznati u nepunih sedam godina. Predstavljajući se kao nadobudna novinarka, napravila je intervju s glumcem koji ju je obasuo pohvalama. 1989. godine Sloboda kreće na svoj glazbeni put, upisuje nižu glazbenu školu, a slobodno vrijeme posvećuje plesu i sportu.