O Cecinoj djeci se jako često piše u medijima i javnost zanima sve što ima veze sa njima. Iako sami nisu postigli neke karijere zbog slavnih roditelja su i sami selebritiji. U travnju 2022. odjeknula je vijest o ljubavi Anastasije Ražnatović prema nogometašu Nemanji Gudelju, zbog koje smo donedavno bili u nedoumici je li Cecina kći primljena u obitelj svog odabranika ili ne.Od početka Nemanjine veze i kasnijeg braka kružile su glasine o nezadovoljstvu njegove majke njegovim izborom partnerice. Priča se da je tog mišljenja i Olivera, Nemanjina majka, a sličnog stava je i njena ćerka Vanja.No, fotografija napravljena za Osmi mart, uz Gudeljev portret moje tri superžene, svjedoči da su Anastasija, Olivera i Vanja u savršenom skladu, a ovaj odmor je bio savršena prilika da se javnost upozna s tom činjenicom.

 

Osim zajedničke fotografije, sinoć smo na Instagramu Vanje Gudelj priuštili divno iskustvo slušanja pjesme Anastasije Ražnatović. Čini se da je Nemanjina sestra namjeravala snaji poručiti da među njima nema zamjerki i da je nastupio period ljubavi, sloge i poštovanja.

Sportski gen prenio se na svu djecu u obitelji Gudelj, pa su se Nemanja i Dragiša posvetili nogometu, dok se Vanja odlučio za tenis.

  • Na Vanjinu profesionalnu karijeru na samom početku uvelike je utjecalo vrijeme provedeno u renomiranoj akademiji Kim Clijsters, legendarne belgijske tenisačice koja je za nju imala veliku važnost.

Uz ostale igrače u Akademiji, Kim mi velikodušno nudi mnoštvo savjeta.U našem razgovoru naglasila je koliko je važno zadržati osjećaj normalnosti i ostati prizemljen, čak i ako želim doći do vrhunca uspjeha, kako ne bih dopustila da to ima štetan utjecaj na mene.

 

Tijekom intervjua za Novosti u dobi od 12 godina, Vanja je izrazila zahvalnost na podršci koju je dobila, kao i na poticaju i otvorenosti svog mentora da odgovori na sve nedoumice ili pitanja koja je mogla imati.Izrazila je želju da eventualno postane reprezentativka Srbije.

Vanja je s ponosom podijelila svoje lingvističko umijeće, otkrivši kako tečno govori pet jezika: nizozemski, engleski, francuski, srpski, te skromno znanje španjolskog, koje je nedvojbeno usavršila zahvaljujući boravku i angažmanu svoje braće u Španjolskoj.

U dobi od 21 godine, često se pojavljuje na društvenim mrežama kako bi kroz zadivljujuće fotografije podijelila djeliće iz svog obiteljskog života i teniskih nastojanja.

Biografija fudbalera:

  • Rođen 16. studenog 1991. u Beogradu, Nemanja je iz nogometne obitelji. Njegov otac Nebojša Gudelj porijeklom je iz Trebinja, a nekada je bio profesionalni srpski nogometaš. Kada je Nemanja došao na svet, njegov otac je igrao za Partizan. No, kada je Nemanja 1997. napunio šest godina, Nebojša je karijeru preselio u nizozemsku NAC Bredu, zbog čega se cijela obitelj preselila u ovaj nizozemski grad.

Anastasija Ražnatović u nedavnom je intervjuu progovorila o svojoj vezi s Nemanjom Gudeljem, iznijevši do sada neobjavljene detalje. Nemanja je svoj nogometni put započeo u Nizozemskoj, gdje je par boravio nekoliko godina. Tamo je igrao do 2017. kada je odlučio karijeru nastaviti u Kini. Nakon nešto manje od dvije godine provedene u Kini, u kolovozu 2018. krenuo je na jednogodišnju posudbu u lisabonski Sporting.

Od 2019. Sevilla je njegov dom nakon što je u srpnju te godine potpisao četverogodišnji ugovor s lokalnim klubom. Anastasija Ražnatović često putuje u Španjolsku kako bi s njim provela kvalitetno vrijeme, što je potaknulo nagađanja da će se pjevačica od jeseni preseliti u Sevillu.

Nemanja Gudelj jako je vezan za svoju obitelj koju čine otac Nebojša, majka Olivera, brat Drago i sestra Vanja. Zanimljivo je da svih pet članova obitelji vodi veganski način života za koji vjeruju da je temelj njihovog fizičkog blagostanja i postignuća.