Nakon što je prihvatila majčinstvo, pjevačica se svim srcem posvetila voljenom sinu Mariju. Dolazak njezina djeteta donio je potpunu transformaciju u njezin život i ona svaki dan željno prihvaća svoju majčinsku ulogu s iščekivanjem. Slavna pjevačica Marija Šerifović i dalje je nerazdvojna od svog novorođenog sina koji je na svijet stigao u posljednjim mjesecima prošle godine.

  • Sve svoje slobodno vrijeme posvećuje dragocjenom nasljedniku, a nedavno se s njim otisnula i u laganu šetnju. Tijekom njihovog izleta mališan je od veselja oduševljavao mahanjem ručicama i udaranjem nožicama. Očarana ovom dirljivom scenom, pjevačica je osjetila potrebu zabilježiti trenutak na videu i podijeliti ga sa svojim pratiteljima na Instagramu, platformi na kojoj aktivno radi.

Mnogi su ostali zatečeni pjevačičinim otkrićem da je neizvjesna oko svoje budućnosti u žiriju “Zvezda Granda”, posebno imajući u vidu da joj je već istekao ugovor. Ova je objava potaknula široka nagađanja o Marijinom potencijalnom povratku u cijenjeno žiri glazbenog natjecanja. Unatoč tome što je turneju započela samo tri mjeseca nakon što je rodila sina, Marija se svjesno trudila smanjiti učestalost svojih koncerata kako bi maksimalno iskoristila vrijeme koje može provesti s djetetom.

  • U njenoj odsutnosti, o njenom ljubimcu s puno ljubavi brine baka Verica, koja tu odgovornost preuzima s velikim veseljem. Čestitam svim finalisticama, kao i Šejli i Ceci. Ne žalim zbog svog sinoćnjeg izostanka. Sezona je bila ispunjena izuzetnim pjevačima. Što se tiče moje budućnosti kao članice žirija, ona je i dalje neizvjesna jer mi je istekao ugovor. Samo će vrijeme pokazati. Pobjednici su izašli trijumfalno, a moje je srce lupalo neopisivim intenzitetom.

Držeći ih obje za ruke, srce mi je preplavilo duboki osjećaj ispunjenja dok sam izgovorio: “Bože, ti imaš najveću moć u određivanju ishoda i njegovog tijeka.” Bez obzira tko izađe kao pobjednik, moje će srce biti zadovoljno jer je pravda pobijedila. Shejlina briljantnost ne poznaje granice; ona je izvanredna, uglađena osoba s diplomom magistra glazbe. Mikijevo operno umijeće nema premca; on svaku izvedbu oživljava. Ove sam godine imao privilegiju raditi s izuzetnim timom, jer je konkurencija bila ispunjena izuzetnim talentima. Saša se suočio s mukotrpnim zadatkom odabira finalista, čime je 20 zaslužnih prošlo dalje.

  • Svaki put kada je neka takmičarka ispala, to nam je teško palo na srce… Večeras sam najsrećnija osoba na svetu“, poverila se ona Kuriru. Rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, Marija Šerifović poznata je srpska pop pjevačica i glazbena producentica. Postigla je veliko priznanje nakon što je 2007. godine postala pobjednica na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Marija potječe iz obitelji s dubokim glazbenim korijenima, jer su njezini djed i baka bili poznati po svojim obradama tradicionalnih gradskih pjesama.

Glazbeni talent podijelili su i njezini roditelji Verica i Rajko kao izvođači u grupi Žaoka. 2004. godine Marija Šerifović stekla je regionalno priznanje trijumfom na Budvanskom festivalu sa svojom zanosnom pjesmom “Bol do ludila”. Međutim, njezina pobjeda na Euroviziji sa snažnom baladom “Molitva” 2007. godine dovela ju je u središte pozornosti diljem Europe.

  • U karijeri je objavila šest studijskih albuma i učvrstila svoj status jedne od najistaknutijih pjevačica u regiji. Naime, Marija Šerifović stalna je članica cijenjenog žirija televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Osim toga, njezin polubrat Danijel Pavlović, koji se proslavio sudjelovanjem u “Operaciji trijumf” (srpska verzija “Operacije trijumf”), također je talentirani pjevač i vokalni instruktor. Godine 1982. vjenčali su se u Inđiji, ali su se rastali prije rođenja Marije. Nakon toga je ušao u novi brak i dobio sina Danijela, koji je također pjevač.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here