Nakon četvrt stoljeća braka, pjevač Dženan Lončarević u fazi je razvoda od supruge Samire. Prema pisanju medija, Lončarević već oko 15 godina živi u Beogradu s drugom ženom. Zanimljivo, doznaje se da je Lončarević sa svojom odabranicom bio u izvanbračnoj zajednici posljednjih desetljeće i pol. Rijetko je posjećivao suprugu, koja živi u njihovom rodnom Prijepolju, gdje trenutno živi s djecom. Trenutno Samira tamo živi s jednim od njihovih sinova, jer njihovo drugo dijete pohađa fakultet u drugom gradu.

  • Iznenađujućim spletom događaja Lončarević je uspio uvjeriti svoju zakonitu suprugu da mu je žena s kojom je snimljen samo kolegica. Samira mu je vjerovala. “Paparaco lova” je prije nekog vremena zabilježio fotografije Dženana i neidentifikovane žene, koje možete pogledati u pratećem tekstualnom okviru. Prema pouzdanim izvorima, saznaje se da oženjeni Dženan već duže vrijeme živi s drugom ženom u Beogradu. Poznajem ih, posebno ženu, od njezina rođenja. Vodila je način života koji nikad nisam mogao shvatiti. Dok se ona brinula o njegovoj majci i djeci, on se slobodno prepustio pjevanju i radeći što ga je volja. Prije nekoliko godina uhvaćen je u Beogradu sa ženom s kojom je u braku već 15 godina – o tome čak postoje i zabilježeni dokazi.

Zanimljivo je da je svoju tadašnju suprugu uspio uvjeriti da mu je ta žena samo kolegica, a Samira mu je povjerovala, kako je izvor ranije otkrio. Vrijedi napomenuti da je veza Dženane i Samira nastala prije pjevačičinog uspona slave. Na upite zašto se suzdržava od razgovora o privatnom životu, Dženan je izjavio: Činjenica da moja glazba ostaje privatna pobudila je interes ljudi i važno je da tako i ostane. Više od petnaest godina gradi svoju karijeru.

  • Sve je počelo 2006. godine kada je stajao na pozornici raznih beogradskih klubova, vrlo brzo se etablirajući kao talentirani glazbenik sposoban napraviti nevjerojatnu atmosferu. Dženan Lončarević, proslavljeni srpski pop pjevač, nedavno je podijelio duboko osobnu ispovijest o najmučnijoj noći u svom životu, u kojoj je iza fasade osmijeha skrivao ogromnu i nepodnošljivu bol. Rođen 10. travnja 1975. godine u Prijepolju, trenutno živi u Beogradu. Lončarević je svoje glazbeno putovanje započeo nastupima u lokalnim klubovima u Prijepolju i okolici. Široko priznanje i popularnost stekao je kruženjem snimaka svojih nastupa. Godine 2007. objavio je debitantski album pod nazivom “Nikome ni reč”, označivši početak njegove uspješne karijere. Lončarević je tijekom godina objavio pet studijskih albuma i brojne singlove, surađujući između ostalih s cijenjenim umjetnicima kao što su

Aco Pejović, Indira Radić, Emina Jahović, Pamela Ramljak, Zorica Brunclik, Tropiko band. Povodom desetogodišnjice svog prvog albuma, Lončarević je održao veliki koncert na Tašmajdanu u Beogradu. U izuzetno kratkom vremenskom periodu nastale su njegove pjesme poput “Nikome ni reč”, “Kosa do ramena”, “Dobro je to”, “Bad”, “Bijelo cvijeće”, “Hvala subotnje veče”, “Laufer”, ” Odavde do neba” i “Pitam te” osvojile su publiku diljem regije.

  • Proglašen od brojnih pojedinaca jednim od najizuzetnijih zabavljača u srbijanskom javnom prostoru, Dženan Lončarević dosljedno pruža ugodno iskustvo tijekom svojih nastupa. Tijekom svoje opsežne karijere u glazbenoj industriji, ostao je vjeran svom prepoznatljivom glazbenom stilu i predanoj bazi obožavatelja više od petnaest godina. Pjevačeve pjesme na platformi “YouTube” skupile su milijune pregleda, iako on osobno ističe da to ne bi trebao biti jedini pokazatelj glazbenog trijumfa. Rođen 1975. godine u Prijepolju, Dženan Lončarević završio je osnovno obrazovanje u rodnom gradu, a potom srednju glazbenu školu u Sarajevu. Iako ga je u početku privlačila harmonika, naposljetku je odabrao gitaru, pod utjecajem starijeg brata koji je svirao instrument. Već u drugom razredu Lončarević je počeo sam učiti svirati gitaru, budući da nije pohađao nižu glazbenu školu.

Umjesto toga, na pripremama za srednju školu vodio ga je profesorica Adila Topčibašić. Nakon završene osnovne škole u Prijepolju, završio je srednju glazbenu školu u Sarajevu. Lončarević je s društvom zajedno vježbao u šupi u blizini njegove kuće, gdje su se okupljali brojni prijepoljski glazbenici. Jedan od značajnih saradnika bio je Enko Zukić, brat Emira Zukića, inače člana benda. Osim toga, Lončarević i profesor Bajić organizirali su rock koncerte unutar i izvan bivšeg Doma revolucije, danas poznatog kao Dom kulture.