Neizmjerno mi je drago što djevojku svog sina doživljavam kao kćer, što je osjećaj koji zaista cijenim. Njihove zaruke ispunjavaju moje srce srećom i ushićen sam što je moj sin otkrio izuzetnu, inteligentnu, zadivljujuću i kreposnu mladu ženu. Kad sam se prošli tjedan vratio kući s posla, iznenadio sam se kada sam zatekao svog sina kako izlazi iz kupaonice u kućnom ogrtaču, u društvu djevojke koja je izgleda bila bliska prijateljica njegove djevojke.

 

U naletu bijesa, suočio me s mojim prijevremenim odlaskom s posla, potpuno svjestan da neću pokazati nimalo popustljivosti unatoč našim obiteljskim odnosima. Bez oklijevanja sam odmah dogovorio sastanak s njegovom djevojkom uz šalicu kave, a potom sam joj se javio… U stanju bijesa, suprotstavio mi se zbog ranog odlaska s posla, potpuno svjestan da mu neću pokazati nimalo popustljivosti iako sam mu majka.

Bez odlaganja sam došao do njegove djevojke da se nađemo na kavi i otkrio joj sve detalje. Bila mi je namjera poštedjeti je takvog slomljenog srca, jer vjerujem da nijedna žena ne bi trebala biti izložena nevjeri. Međutim, kada sam otkrila istinu o sinovoj aferi i osobi s kojom je bio u vezi, ona je grubo odgovorila, optužujući me da sam kao sve svekrve i inzistirajući na tome da nikada neću uspjeti zabiti klin između nje i mene. sin.

 

Dok je skupljala svoje stvari i spremala se otići, cinično se nasmijala prema meni i rekla da moja nesreća proizlazi iz moje želje da se posvađam s njom i njezinom najbližom družicom. Ne mogu a da ne osjetim razočaranje…

Moje najveće žaljenje leži u tome što ga nisam uspjela odgojiti u pravog muškarca… i postoji dio mene koji je žali, jer će ona neizbježno otkriti ove istine u više na mučan način, možda kad bude prekasno, nakon što su izmijenili zavjete i na svijet donijeli djecu. Potrudio sam se upozoriti je i mogu biti uvjeren znajući da sam ispunio svoju moralnu obvezu.

BONUS TEKST:

Bilo bi sasvim u redu da često ne zanemarujemo činjenicu da smo priključili punjač, ​​a mnogi pojedinci punjač aktiviraju tek sljedeći dan, pogotovo ako su proces punjenja pokrenuli prije odlaska na spavanje. Međutim, stručnjaci upozoravaju da to može biti opasno, osobito tijekom putovanja zrakoplovom. Kada se pojavi tema punjenja mobilnog telefona, česta točka rasprave se vrti oko toga utječe li trajanje punjenja na životni vijek baterije.

Unatoč tome, postoje daleko važnija pitanja od očuvanja baterije, budući da čak i naizgled bezopasni predmeti poput plastike i metala mogu dovesti do značajnih komplikacija. Ostavljanje punjača telefona uključenog predstavlja veliku opasnost od požara. Opasnost od požara javlja se kada se punjač pregrije, što može dovesti do paljenja i kasnijeg izbijanja požara.

Ova opasnost je posebno povećana kada se punjač ostavi uključen preko noći, jer je veća vjerojatnost da će požar proći nezapaženo dok ne bude prekasno. Ostavljanje punjača uključenog u utičnicu preko noći nije preporučljivo jer može dovesti do većeg računa za struju. Čak i ako vaš mobilni uređaj nije spojen na punjač, ​​on i dalje troši električnu energiju.

Dakle, važno je zapitati se: Zašto nepotrebno rasipam novac? Ostavljanje punjača telefona uključenog ne samo da dovodi do većih računa za struju, već rezultira i nepotrebnim rasipanjem energije. Čak i kada telefon nije spojen, punjač nastavlja trošiti energiju iz utičnice ako je uključen.

Prema Meyerscompaniesinc.com, to rezultira gubitkom energije, pridonoseći grijanju vašeg stana i dodatnom zagađivanju zraka. Ljeti, kada vrućine postanu nesnosne, posljednje što biste poželjeli je doživjeti ovakvu situaciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here