Jutros je na domaćim portalima osvanuo naslov kako je kralj Charles navodno ponizio Kate Midlton koja je proteklih sedmica u centru medijskih dešavanja. Čini se da je jedan od postupaka kralja Charlesa izazvao pozornost, navodeći mnoge da povjeruju da ne poštuje Kate te da podsjeća na situaciju iz “Dianine povijesti”. Od operacije abdomena tokom Božića, princeza od Walesa Kate Midleton nije se službeno pojavila u javnosti. Dok se nastavlja oporavljati, pojavile su se razne teorije zavjere u vezi s njenim stanjem.

Lady Sarah Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleyja, postala je predmet intenzivnih nagađanja među korisnicima društvenih mreža zbog navodne ljubavne veze s princem Williamom. Nedavno se prvi put javno oglasila povodom ovih glasina i odmah ih demantirala putem pravnog zastupnika.

Prije nego što su se prije nekoliko godina proširile glasine koje sugerirale aferu između Rose Hanbury i Williama, znalo se da je Kateina prijateljica. Tračevi oko njihove navodne veze postali su toliko rašireni da su čak uključivali i nagađanja o tome da je njezin sin Williamovo biološko dijete.

Prekid njihova prijateljstva i dalje je obavijen velom misterija jer je britanska kraljevska obitelj odlučila ne otkrivati ​​nikakve detalje u vezi s tim. Razlozi koji stoje iza Kateine ​​navodne odluke da prekine veze s Rose nisu poznati, ostavljajući nagađanja da popune prazninu. Kako je ranije izvijestio The Sun, Kate se navodno distancirala od Rose pod zagonetnim okolnostima.

Unatoč tome, stručnjaci upoznati s dinamikom unutar kraljevske obitelji nisu odobravali određenu odluku koju je donio kralj Charles III, što je dovelo do komentara da on “ponavlja povijest” i odražava postupke princeze Diane.

  • Kate Middleton bila je podvrgnuta poniženju od strane kralja Charlesa, što je bio čin duboke izdaje.

Svjestan upornih glasina koje okružuju Williamovu i Roseinu tajnu aferu, kralj Charles donio je odluku da njezinom suprugu, Davidu Roxevdigeu, markizu od Cholmondeleyja, dodijeli novu titulu.

Kate Middleton ostala je ponižena od strane kralja Charlesa kada je markizu dodijelio titulu “gospodara”, dodijelivši mu odgovornost da prisustvuje značajnim državnim i kraljevskim funkcijama i predstavlja monarha na službenim događajima na poziv.

Nadalje, prilikom svoje krunidbe, kralj Charles donio je odluku da Olivera, sina Rose i Davida, imenuje za počasnog paža. Oliver je stao uz bok princu Georgeu, najstarijem sinu Kate i Williama, što je rezultiralo ponižavajućom situacijom za Kate Middleton.

Prvorođeni izdanak kraljice Elizabete II i princa Philipa je nitko drugi nego on. Uz njega, tu su i dva brata, princ Andrew i princ Edward, te sestra po imenu princeza Anne. Kad je Charlesu bilo samo pet godina, njegovo obrazovanje u Buckinghamskoj palači nadgledala je guvernanta Catherine Peebles. Međutim, 1956. počeo je pohađati nastavu u školi Hill House u zapadnom Londonu, što ga je učinilo prvim budućim monarhom koji je svoje obrazovanje dobio u školskom okruženju, a ne putem privatnih poduka.

Slijedeći očeve stope, upisao se u školu Cheam u Hampshireu i Gordonstoun na sjeveroistoku Škotske kako bi se školovao. U vezi s Gordonstounom, Charles je jednom izrazio zahvalnost za vrijedne lekcije koje mu je pružio, uključujući dublje razumijevanje njegovih snaga i slabosti, važnosti preuzimanja inicijative i spremnosti da prihvati izazove.

U odstupanju od uobičajenog puta koji slijede članovi kraljevske obitelji, odlučio je nastaviti studij odmah nakon srednje škole umjesto pridruživanja Kraljevskim zračnim snagama (RAF), čime je prekršio još jednu tradiciju.