Bree, žena iz Perta u Australiji, doživjela je duboko razočaranje kada su rođendanskoj zabavi njene kćerke prisustvovala samo dva od deset očekivanih gostiju. 23-godišnja majka je dogovorila iznajmljivanje igraonice za proslavu drugog rođendana svoje ćerke, uz naplatu na osnovu broja dece koja će prisustvovati. Međutim, samo su Bre i njena ćerka bile prisutne na zabavi, zbog čega se osećala devastirano. U video snimku na TikTok-u, Bree je podijelila da su se, iako ih je deset roditelja uvjerilo da će njihova djeca pohađati, pojavila samo jedna djevojčica iz vrtića i njen rođak.

Nažalost, samo su Bre i njena kćerka svojim prisustvom uljepšale događaj. Ona je ovo tužno iskustvo podijelila na svom tik tok nalogu uz dirljivu poruku. U video snimku na TikTok-u, Bree je podelila da su se, iako ih je deset roditelja uverilo da će njihova deca pohađati, zapravo pojavila samo jedna devojčica iz vrtića i njen rođak.  Prema Bri, osim jednog roditelja koji ju je obavijestio nakon događaja, svi ostali su potvrdili svoje prisustvo. Ona je izrazila svoje razočarenje, pozivajući roditelje da budu pažljiviji i pošteniji.

Ako nisu u mogućnosti da prisustvuju, ona je jednostavno tražila da jave svoje odsustvo. Uprkos nesretnim okolnostima, radosna prilika posebnog dana njene ćerke ostala je neukaljana. Upuštajući se u igru ​​sa svojom prijateljicom i rođakom, bila je blaženo nesvjesna situacije. Iako je majku to duboko bolilo, ona je pronašla utjehu u kćerkinoj nesvjesnosti i uživanju. Osvrćući se na srceparajuće iskustvo, izrazila je empatiju prema onima koji su pretrpjeli slične noćne more, uvažavajući tugu koja prati priče o dječjim rođendanima bez prisutnih.

Video je prikupio nevjerojatnih 200.000 pregleda i zainteresirao brojne pojedince koji su stali u podršku majci. Neki od komentara uključuju izjave poput “Zaista je vrijeme da odrasli sazriju. Izvinjavam se za ono kroz šta ste prošli”, “Izvinjavam se, ali imate divnu mladu kćer. Budite sigurni, ona neće zadržati nikakvo sjećanje na to, ” i “Razočaravajuće je što me ljudi nisu obavijestili da ne mogu prisustvovati. Ipak, drago mi je da se dobro provela.