Tajna vinove loze je jako popularna serija koja se prikazuje već treću sezoni i čiji borj gledalaca  raste iz dana u dan. Zahaljujući njoj su i neki mlađi glumci postali pozati široj publici. Danas je tema privatni život6 Marka Vasilejvića koji on pokušava da sakrije. Uspon Marka Vasiljevića može se zahvaliti zapaženim ulogama u filmu “Spavanje za vojnike” i seriji “Ubojice mog oca”; No, u središte pozornosti doista ga je dovela uloga Marka Smiljanića u telenoveli “Tajne vinove loze”.Gotovo momentalno mladi glumac iz Vrbasa osvojio je publiku i brzo postao omiljena ličnost.”Moram priznati, moja početna motivacija za upis na glumu bila je želja za slavom. No, kako je vrijeme odmicalo, shvatio sam da mi popularnost nije toliko bitna koliko želja da postanem izuzetan glumac”, izjavio je Marko Vasiljević u intervjuu.

Po završetku studija u Novom Sadu, preselio se u Beograd.Prema Markovim riječima, biti voljen i poštovan od drugih ugodno je iskustvo. Međutim, na popularnost gleda više kao na teret nego na blagoslov. Kada ste stalno u središtu pozornosti, svi imaju pravo podijeliti svoje mišljenje o vama. Marko naglašava da treba biti oprezan i voditi računa o svojim postupcima, jer se greške ne opraštaju lako u takvoj poziciji.

  • Unatoč njegovoj nevoljkosti da govori o svojim osobnim emocijama, ostaje nemoguće utvrditi je li u romantičnoj vezi na temelju njegovih interakcija s medijima. Slično tome, platforme društvenih medija ne nude nikakvu pomoć jer on rijetko surađuje s njima.

Vidljivo je da je Marko Vasiljević sretno zaljubljen u svoju djevojku Tamaru Trifunović, jer često dijele zajedničke fotografije na njenom aktivnom Instagram profilu.

 

Tijekom mjeseca prosinca, par koji dijeli duboku privrženost, obilježio je tri zajedničke godine, ispunjene bezbrojnim romantičnim bijegovima i posjetima očaravajućim destinacijama.

Zadivljujući Tamarin profil, označen kao osobni blog, otkriva da je Markova partnerica mlađahna 22-godišnjakinja. Osim toga, ističe njezinu strast prema modnim trendovima, koje bez napora prikazuje kroz zadivljujuće odjevne kombinacije.

U uvodnoj sceni treće sezone “Tajne vinove loze” prenosimo se godinu dana unaprijed na dan Anjinog vjenčanja. Međutim, atmosfera se ubrzo zamrači jer Anja nesvjesno popije čašu vina s otrovom. Dok se Anja u komi bori za život, obitelji Tomović i Smiljanić kreću u potragu kako bi otkrili istinu iza ovog tragičnog događaja i utvrdili tko je odgovoran.

 

Tijekom prve dvije trećine sezone svjedočimo postupnoj eskalaciji napetosti među etabliranim i svježim licima, napetosti koje naposljetku dosegnu točku ključanja tijekom nezaboravnih događaja koji se odvijaju na Anjinom vjenčanju. Posljednja trećina sezone gura nas u vrtlog eksplozivnih sukoba, suprotstavljajući Veru protiv Ruže, Zorana protiv Line, Ivana protiv Marka i Vuka protiv Vere.

U nadolazećim epizodama nastupit će uigrana i stalna ekipa koju čine Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Sena Đorović, Luka Grbić, Dara Džokić, Jovo Maksić, Marko Janjić, Milica Zarić, Ivan Tomić, Vanja Nenadić, Iva Stefanović Manojlović, Marko Vasiljević, Branko Jerinić, Dragan Sekulić, Savo Radović, Milutin Milošević, Amar Ćorović i Antonela Vasić.

Uz poznata lica, nadolazeća sezona donosi i svježu glumačku postavu, među kojima su Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Sergej Trifunović, Aljoša Vučković, Slobodan Beštić, Ivan Zarić i Stanislava Nikolić, koji će utjeloviti nove likove.