Nada Obrić je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzie koja već dugo ne nastupa zbog zdravstc+venih problema. Ona se već godinama bori sa zloćudnom bolešću i povukla se iz javnosti. Iako stan Nade Obrić možda nije u skladu s aktualnim trendovima u uređenju interijera, pjevačica je uložila itekako truda kako bi njen životni prostor bio besprijekoran. U znak otvorenosti, glasovita ikona narodne glazbe poželjela je dobrodošlicu svojim pratiteljima na društvenim mrežama u svoj dom, a pogled koji su zatekli u Nadinom stanu jako ih je oduševio.

U svojoj mirovini pjevačica se fokusirala na specifične elemente koji evociraju sjećanja na drage trenutke iz prošlosti. U razgovoru s medijima posebno je ponosna na terasu, kutak stana koji zauzima posebno mjesto u njezinu srcu i koji je osobno osmislila.

Objavljene Nadine fotografije otkrivaju izdašan dnevni boravak i blagovaonicu, što upućuje na njezinu sklonost ugošćavanju gostiju i prepuštanju društvu prijatelja.

  • Police krase uspomene s putovanja i života, obilje cvijeća, te kolekcija šalica za kavu koju pjevačica strastveno skuplja.

Nadino priznanje za životno djelo u 2019. godini zauzima značajno mjesto, uz mnoštvo diploma i priznanja koje je osvojila kroz svoju bogatu karijeru.

Osim toga, njezin dom rijetko je lišen društva, jer joj društvo uvijek prave djeca Itana i Saša, uz unuke, te mnoštvo prijatelja koje pjevačica rado ugošćuje.

Luksuzni stan Nade Obrić služi kao mirno utočište, budi nostalgiju za prošlim vremenima. Komentatori su povlačili usporedbe s kultnom rezidencijom obitelji Popadić iz renomirane serije “Bolji život”.

Biografija:

Nadino odrastanje odvijalo se u rodnom gradu, gdje je pohađala osnovnu i srednju školu. Uz akademsko bavljenje, posvetila se gimnastici, postigavši ​​prvo mjesto na državnom natjecanju. Obrazovni put ju je odveo u Sarajevo, gdje je upisala Pravni fakultet. Nakon diplomiranja zaposlila se kao pravnica u Općini Centar Sarajevo.

  • Istovremeno, Nada je nastavila svoju strast prema glazbi, snimajući albume i osvajajući publiku svojim nastupima. Godine 1981. njezin je album postigao golem uspjeh, što ju je natjeralo da napusti općinski posao i potpuno se posveti svojoj glazbenoj karijeri. Pet godina kasnije Nada se preselila u Beograd.

Godine 2004. preuzela je voditeljske i autorske uloge televizijskih emisija “Svijet uspješnih ljudi” i “Zvjezdane staze” koje su se emitirale na DM SAT televiziji, mreži koju su osnovali pjevačica Dragana Mirković i njezin suprug Toni Bijelić. Nada je 2005. godine prodala kuću na četiri etaže na Bežanijskoj kosi, u kojoj je prije bio njezin renomirani kozmetički salon No-1 u koji su dolazile brojne poznate osobe.

Nakon razvoda i osamostaljenja sina i kćeri, shvatila je da nije željela živjeti sama u svom trenutnom prebivalištu. Godine 2010. donijela je odluku o kupnji stana koji je pomno uredila kako bi odražavala njezin osobni ukus, a služio joj je kao vlastito privatno utočište. Ovaj prostor krase razni vintage elementi i bogata kolekcija luksuznih šalica za kavu koje pjevačica s velikim zadovoljstvom skuplja. U maju 2011. Nada je odlikovana Poveljom grada Zvornika za izuzetan doprinos u promociji grada.

No, ovo priznanje naišlo je na protivljenje pojedinih političara koji su tvrdili da pjevačica nikada nije organizirala humanitarni koncert u Zvorniku niti sudjelovala na renomiranoj manifestaciji “Zvorničko kulturno ljeto”. Fast forward u prosincu 2015. godine, Nada je imala privilegiju uručiti nagradu Marleni Weinberger Pavlović, organizatorici humanitarne inicijative „Daniramo kosu, darivamo snagu“.

Prihvaćajući pozitivan pogled na život, pjevačica pronalazi radost u malim stvarima koje uljepšavaju njezino postojanje. Svjesno izbjegava pojedince koji se neprestano žale ili odišu nesretnošću, već većinu svog slobodnog vremena odlučuje posvetiti djeci i unucima.

  • Po završetku trećeg razreda srednje škole, Nada je dobila povjerenje općine da prati učenike na izlet na more u Zaostrog. Nastojeći dati dječacima malo slobode, dopustila im je da se odvaže u Dubrovnik uz uvjet da se vrate do 7 sati. Međutim, kako je zakazano vrijeme dolazilo i prolazilo bez njihovog dolaska, Nadina tjeskoba se pojačavala, dovodeći je do razmišljanja da si oduzme život.

Čudesno, njezin je očaj nestao kad je ugledala policiju kako otprati zakašnjele dječake natrag, baš na vrijeme za posljednji autobus. Ovaj traumatični događaj Nadu je dugo proganjao, do te mjere da je vlastitoj djeci zabranila izlete.

Od 1989. do 2004. Nada je bila u braku s Acom Ivanovićem, s kojim ima kćer Itanu i sina Sašu. Aco iz prethodnog braka ima i dvije kćeri, Maju i Sašku, prema kojima se pjevačica nikada nije ponašala drugačije od svoje djece. No, nakon što je otkrila suprugovu nevjeru, Nada je donijela tešku odluku o prekidu braka. Razvod smatra jednim od najizazovnijih trenutaka u životu, iako nimalo ne žali zbog svoje odluke.

Diplomacija je područje u kojem se Itana, kao i njezina majka, nakon završenog Pravnog fakulteta posvetila karijeri. Saša je, pak, oženjen Ljiljom i zajedno imaju sina Vuka i kćer Nataliju. Pjevačica ima jaku vezu sa svojim unucima i ima popustljiv pristup kada je u pitanju njihovo discipliniranje. Uz to, zahvaljuje svojoj divnoj šogorici koja joj ne samo donosi ručak, već joj i pomaže u održavanju urednog stana. Više od 30 godina Nada je prijatelj s Draganom Stojkovićem, bosanskohercegovačkim kompozitorom koji joj je i kum.