Selma Bajrami, popularna pjevačica, privukla je pozornost kada se pojavio video s privatnog događaja na kojem je izvodila albansku narodnu pjesmu i pokazala dvoglavog orla, simbol koji za neke ima značaj kao prikaz koncepta “velike Albanije”. 

Srbijanske medije i društvene mreže uzburkao je ovaj događaj, zbog čega je Selma objavila svoje prisustvo na ovim platformama, sugerirajući da je netko možda orkestrirao ovaj incident specijalno za nju. Nakon skandala, pjevačica se odlučila na kratki bijeg u SAD, da bi se brzo vratila svojim nastupima uživo. Ipak, njezin novogodišnji nastup potaknuo je nove rasprave. Odjevena u otkrivajući srebrni triko ukrašen strateškim izrezima, Selma je na pozornici otkrila više od očekivanog – njezina prsa suptilno izviruju ispod tkanine, kao i njezin stražnji dio ukrašen tangama.

Ovaj smioni prikaz izazvao je niz odgovora gomile, intenzivirajući podjelu između Selme i njenih klevetnika. Ubrzo su se nizali komentari, a većina je izrazila zgražanje nad njezinim ponašanjem. Među primjedbama bile su izjave poput: “Je li ova žena svjesna blama?” i “Treba napomenuti da ima pozadinu u pjevanju. Nakon ovog skandaloznog prikaza ponovno se diglo negodovanje za njezinim izopćenjem iz Srbije, što je pokrenulo žustru raspravu na društvenim mrežama o razmjerima Selminih provokacija.

Budući da se radi o drugom incidentu u kratkom roku, javnost sa zebnjom očekuje reakciju nadležnih tijela i moguće posljedice s kojima će se pjevačica suočiti zbog svog ponašanja. Nedavni nastupi Selme Bajrami nedvojbeno su zadivili javnost, izazvavši veliku buku kako u tradicionalnim medijima, tako i na raznim društvenim mrežama. U narednom razdoblju pozornost javnosti privlačit će njezini provokativni nastupi i kontroverzni postupci, a zanimat će nas budući razvoj situacije i potencijalne posljedice koje pjevačica može snositi zbog svog ponašanja.