Ivana, odabranica Miloša Bikovića, u posljednje je vrijeme prilično aktivna na društvenim mrežama. Nedavnom objavom samouvjereno je pokazala svoj trudnički trbuščić u pripijenoj haljinici, potaknuvši znatiželju domaće javnosti koliko je vremena ostalo do poroda. Ranije je Blic objavio kako ovaj par željno iščekuje dolazak na svijet njihovog prvog djeteta, sinčića, a popularni glumac i crnogorska odvjetnica koji su u vezi nešto više od dvije godine su potvrdili te vesti.

Nakon što je otkrivena Ivanina trudnoća, Miloš se odmah oglasio na svom Instagram profilu kako bi podijelio radosnu vijest i potvrdio svoju trudnoću. Nakon ove objave, uslijedio je niz čestitki raznih pojedinaca u našoj javnoj sferi, uključujući glumce, glazbenike, influencere i poznate osobe iz inozemstva. Miloš Biković nestrpljivo je krenuo po sina Vasilija i vjerenicu Ivanu, jer je stiglo vreme da njegov dugoočekivani nasljednik konačno prvi put stigne u njegovu rezidenciju.

Oduševljeni glumac primijećen je kako nosi nosiljku i torbu, ispunjen radošću znajući da će mu se njegova voljena obitelj napokon pridružiti kod kuće. Inače, Biković je već duže vrijeme zaposlen u Rusiji, što rezultira čestim putovanjima na relaciji Beograd-Moskva, ali i održavanjem njegove sjajno uređene ljetne rezidencije. Biković na Dorćolu nalazi utehu u udobnom kaminu ukrašenom ikonama i starinskim fotografijama, stvarajući ambijent svetlih tonova koji prožimaju prostor.

Glumčeva odluka da u svoj dom ugradi velike prozore i vrata od poda do stropa je intrigantna jer osigurava obilje prirodnog svjetla i sprječava bilo kakav osjećaj tame. Miloš Biković i Ivana Malić pobrinuli su se da njihov dom bude potpuno spreman za Vasilijev dolazak, s jednakom dozom ljubavi i pažnje posvećene njegovoj sobi kao i ostatku stana.