Majka Zike Todorovića je prava dama Ako se sjećate da mu je otac bio estradni bard Bora Todorović, teta nenadmašna Mira Stupica, a majka Zike Todorovića balerina Snežana Matić, onda ne čudi što je Zika Todorović rođen kao Srđa Može se pohvaliti brojnim talentima. Čikini roditelji upoznali su se u Zagrebu početkom šezdesetih godina prošlog stoljeća. Majka Tsika Todorovich – elegantna dama u poznim godinama – Bora je Kevu upoznao dok je bila mlada balerina koja je tek počela plesati u HNK.

  • Tamo im je bilo super i on ju je odveo u Beograd. Rođen sam 1965., a četiri godine kasnije su se razveli – rekao je svojevremeno Čika, naprotiv, razvod roditelja nije doživljavao kao prepreku – Živeo sam s mamom, ali kad god je ona išla na probe, ja ću živeti. s mojom majkom. Boro i ja bili smo sami zajedno tijekom emisije. Mogu reći da sam imao jako lijepo djetinjstvo. Svaki dar, svaki rođendan, svaka nova godina, sve je dvostruko. Išao sam na more s kevom i malo s kabinom. Uglavnom, imamo dobar odnos – kaže popularni glumac. Majka Cike Todorovicha – njegova najveća podrška Prije devet godina ostao je bez oca, a majka Cike Todorovicha snažna je podrška u svakodnevnom životu.

Redovno se sastaju i zajedno šetaju gradom, a Zika često objavljuje njene fotografije na svom Instagram profilu, što najbolje oslikava njegov ponos na majku. Posljednji post u nizu, koji je Snežana Matić napisala u mladosti, dokaz je njezine bezvremenske ljepote, o čemu svjedoče i brojni komplimenti uz objavu. “Majko moja mila”, napisala je u prethodnom “Alo!” obožavana mama Žika Todorović. Srđan Todorović, poznat i kao Žika, cijenjeno je ime srpske filmske industrije. Todorovich je bio sin legendarnog glumca Bore Todorovicha, što je utjecalo na njegovo rano zanimanje za umjetnost i kulturu.

  • Njegova karijera sastoji se od niza uloga koje su oblikovale ne samo njegov karijerni put, već i suvremenu srpsku kinematografiju. Njegova sposobnost da oživi složene likove priskrbila mu je brojne pohvale i pohvale publike i kritike. Osim toga, njegova glazbena karijera dodatno je obogatila njegov umjetnički izričaj. U ovom uvodu osvrnut ćemo se na ključne trenutke njegove karijere i istražiti kako je Todorović postao jedna od najistaknutijih figura srpskog filma i glazbe.

Stan Todorović rođen je 28. ožujka 1965. godine u Beogradu. Kao sin legendarnog srpskog glumca Bore Todorovića i baletske plesačice Snežane Matić, naslijedio je strast prema umjetničkom izražavanju. Umjetnost je bila jezik njegove obitelji, a njegov glumački i glazbeni talent tečno su se izražavali od malih nogu. Njegova polusestra Dana također je glumica, dok je njegova tetka Mira Stupica poznata srpska glumica, što potvrđuje da umjetnost teče njegovim venama.

  • Žika se glazbom počeo baviti u srednjoj školi, što je kasnije postalo sastavni dio njegovog umjetničkog identiteta. Nakon srednje škole odslužio je vojsku, razdoblje discipline i zrelosti, prije neočekivanog, ali odlučnog koraka – upisa na Akademiju dramske umjetnosti. Iako gluma nije bila njegov prvotni plan, sudbina je imala druge planove. Srđan je uspješno položio prijamni ispit i otvorio mu vrata svijeta u kojem će njegovo ime postati sinonim za izvrsnost u nastupu i glazbi.