Iako ove godine nema još nijednu titulu Novakovi navijači vjeruju u njega. U iščekivanju predstojećeg turnira u Rimu, Novak Đoković dane provodi u društvu supruge Jelene i njihove dece. Nedavna objava Jelene Đoković, na kojoj se pored majke pojavljuje i njen suprug Novak Đoković, izazvala je značajnu pažnju javnosti. Ova objava, koja je dobila široku medijsku pokrivenost, sadrži vrijedne informacije koje će pomoći da se razbiju sve dugotrajne sumnje oko njihove veze. 

  • Kako bismo razjasnili i razjasnili spekulacije, odlučili smo da podelimo sa vama prethodne izjave Jelene Đoković u vezi sa Dajanom. O njihovim porodičnim odnosima se često spekuliše, te mnogima djeluje kao da tu i nije sve najsjajnije. Međutim, Đokovići to uspješno demantuju svojim postupcima na društvenim mrežama i van njih.

Tema odnosa Jelene Đoković sa Dijanom je bila predmet rasprave već duže vreme, što je dovelo do oprečnih stavova na osnovu njihovih izjava. Naime, Dijana je izrazila svoje neslaganje sa roditeljskim stilom svog sina i snahe, posebno u pogledu prehrambenih navika njihove djece.

Nažalost, njihovo prisustvo u međusobnim životima je retko, jer su osnovali svoje zasebno porodično utočište. Dijana je svojevremeno primetila da Jelena ima poseban pristup kada su u pitanju određeni zadaci. Kad god imamo slobodnog vremena, trudimo se da ga provedemo zajedno, bilo da se radi o šetnji ili obilasku obližnjeg jezera.

Naši unuci često dolaze u našu kuću, gdje mogu doživjeti divan ambijent prebivališta svojih baka i djedova. Apsolutno obožavaju moje čuvene palačinke. Njihov zahtjev je uvijek isti: “Bako, možeš li nam napraviti palačinke?”

Ovo dovodi do razigrane debate između nas: “Da li biste više voljeli bezglutenski ili uobičajeni?” Stefan, uvek željan da se pridruži, insistira: “Bako, uzmi one obične, preskoči one bez glutena.” Ovu simpatičnu anegdotu podelila je Dijana Đoković tokom svog gostovanja u emisiji Dok anđeli spavaju, uz topli osmeh.

  • Tokom mečeva, Dijana i Jelena su razvile neobičnu naviku da se namerno drže na distanci jedna od druge, odlučujući da idu širokim kružnim putem umesto da sede u neposrednoj blizini. Zanimljivo je da je na Dianinom nedavnom rođendanu bilo upadljivo izostanak bilo kakvih javnih pozdrava na brojnim kanalima društvenih mreža. Međutim, u posljednje vrijeme došlo je do značajnih promjena u ovom obrascu.

Evidentno je da su sve prethodne tenzije, ako su ikada bile prisutne, u potpunosti razriješene. To potvrđuje i Jelenina nedavna objava na Instagramu, na kojoj je podelila srdačnu fotografiju Dijane u zagrljaju sa Novakom. Pored njih je stajala samo “Majka”, što je označavalo potpuno odsustvo neprijateljstva među njima, čak ni najmanjeg nagoveštaja.

Naprotiv, prošla godina je označila početak narativa pomirenja kada su Novak, Jelena i Dijana prisustvovali koncertu Dine Merlina u Crnoj Gori. Poznata teniska šampionka podijelila je fotografiju trojke, metaforično ih nazivajući kraljicama.

Emotivno nabijenu poruku o Diani prenijela je i Jelena Đoković, a razrješenje svih prošlih pritužbi tek treba da se utvrdi. Uprkos tome, optimizam prevladava jer se mnogi drže nade da je “oružje sukoba” konačno položeno.

Jelena, predana i gorljiva Novakova podrška, dosledno ide iznad i dalje da pokaže svoju nepokolebljivu posvećenost. Uprkos njenoj želji za privatnošću, mediji su uzalud pokušavali da otkriju bilo kakvu mrlju iz njene prošlosti. Nakon što je osam godina održao čvrstu i stabilnu vezu, Novak je u septembru 2013. zaprosio Jelenu na zaista jedinstven način.

Odvezao ju je helikopterom u Provansu i zatražio njenu ruku. Njihovo venčanje održalo se u julu 2014. godine na živopisnoj Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu. Jeleninu prekrasnu vjenčanicu vješto je izradila Sarah Burton, kreativni direktor cijenjene modne kuće Alexander McQueen, koja je dizajnirala i vjenčanicu koju je nosila vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

Kao dobrotvorni gest, magazin “Hello” dobio je ekskluzivna prava na fotografije sa venčanja za sumu od 500.000 evra. U istoj medicinskoj ustanovi u kojoj je princeza Charlene od Monaka proslavila dolazak svoje bebe, Jelena i njen suprug dočekali su sina Stefana 21. oktobra 2014. godine. Tri godine kasnije, 2. septembra 2017. godine, uz asistenciju rođena im je ćerka Tara. tima izuzetno talentovanih medicinskih stručnjaka.