Miloš Bojanić je na estradnoj sceni već više od 50 godina i poznat je po svojim izvornim pjesmama. Mlađe generacije su ga imale priliku upoznati i kao učesnika popularnih rijaliti emisija a kada je u pitanju njegov privatni život i on je bio prilično buran.  Iako je do njihovog razvoda došlo prije više od deset godina, pjevač i njegova bivša supruga Danica uspjeli su održati dobar odnos. Danica trenutno živi u inozemstvu i često čuva svoje unuke.

Tijekom druge polovine 2000-ih, pjevač je ukrstio puteve sa svojom drugom suprugom, Brankom. Unatoč šuškanjima u tabloidima da je Branka već bila u vezi s pjevačičinim bratom, Miloš je te navode oštro demantirao navodeći da ih je upoznao zajednički prijatelj. Par se vjenčao 2010. godine i unatoč značajnoj razlici u godinama uživaju u skladnom braku.

Gotovo četiri mjeseca svake godine par se povlači u vikendicu u Baošićima kraj Herceg Novog, prepuštajući se zajedničkoj strasti prema ribolovu. Osim toga, pjevačica uživa u restauraciji starinskih automobila i može se pohvaliti impresivnom kolekcijom izuzetnih i vrijednih automobila.

Miloš Bojanić na razvod gleda kao na destruktivnu silu koja razdire obitelji, ali priznaje da to može biti najprikladnije rješenje kada muž i žena ne mogu održati funkcionalan odnos u društvu.

Pjevač je isprva stekao slavu svojim hitovima, a kasnije je postao poznat po ulozi u reality showu. Međutim, pokazao je i iznimne ugostiteljske vještine, predanost tradiciji i čvrsto uvjerenje u obiteljske vrijednosti.Unatoč njegovoj ogromnoj imovini, njegovo pravo bogatstvo leži u obliku njegova dva sina i unuka, što ne skriva.

 

Budući da dugi niz godina živi u Americi i Kanadi, unuk je presretan što se njegovih šest voljenih članova obitelji vratilo u domovinu i tako ih zbližilo s njim.

Kao i ostali, i on se trudi zadovoljiti njihove želje, baš kao što ga je njegova druga supruga Branka osvojila od trenutka kada su se prvi put upoznali.

Miloš je slično doživio i sa svojom prvom suprugom Dragicom. “Pa… nas dvoje, bračni par Bosančić… Slučajno smo se sreli u jednom lokalu, a ja sam joj izrazio želju: ‘Želim da mi budeš životna partnerica’. Tako se to odvijalo i samo pet dana kasnije zapečatili smo našu zajednicu u braku”, ispričao je Miloš  započinjući svoju priču.

  • U vrtlogu emocija, ja, najekscentričniji muškarac na planeti, impulzivno sam se oženio. Pojam ljubavi na prvi pogled, nekad misterij, sada mi izmiče. Bio je to doista slučaj ljubavi na prvi pogled. Kako se uopće može pasti glavom bez obzira u samo pet dana? Čini se nevjerojatnim, a ipak, priznajem svoju glupost. Nismo svaki trenutak budnosti provodili zajedno, niti smo dijelili krevet. U tu je zajednicu ušla nevina, nesvjesna kratkoće našeg poznanstva. Pa ipak, upravo je kratkoća naše veze na kraju zapečatila našu bračnu sudbinu.

Iako u početku nesklon, Miloš Bojanić je razvod ipak na kraju vidio kao najpovoljniju opciju, te ga je predložio Dragici, koja je pristala, što je rezultiralo njihovim navodnim sporazumnim razvodom.

 

Dragica i ja smo s 18 i 22 godine bile i neiskusne i naivne. Unatoč našem nedostatku znanja, ona nikada nije kočila moje ambicije i vjerno me podržavala u svim nastojanjima. Međutim, vjerujem da je glavni čimbenik koji je doprinio našem konačnom razdvajanju bilo nedovoljno vremena koje smo proveli kako bismo se istinski razumjeli.

Zajedničkim dogovorom odlučili smo raskinuti brak. Postigli smo konsenzus o svim pitanjima, uključujući i podjelu naše imovine. U tom sam trenutku posjedovao dvije nekretnine na ovom području – kuću na plaži i pekarnicu. Ona je stekla vlasništvo nad obje kuće i pekarom, dok sam ja zadržao kuću na plaži i nastavio sa svojim životom.

Tijekom cijele naše veze održavali smo skladnu dinamiku, pazeći da naša djeca nikada nisu bila izložena nesuglasicama među nama. No, moram priznati da je prilikom ulaska u drugi brak bilo nekoliko izazova koji su nastali zbog sklonosti moje supruge ženskoj taštini. Miloš se prisjetio slučajeva kada je sa sadašnjom suprugom krenuo u ovo novo poglavlje.