Proslavljena srpska pjevačica Marija Šerifović nedavno se obratila svojim obožavateljima putem svog YouTube kanala kako bi se obratila svojim nedolaskom u posljednje dvije epizode glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Na iskren način Marija je otvoreno ispričala kako se trenutno bori s teškom prehladom koja je itekako utjecala na njezine pjevačke sposobnosti.

  • Iskreno je opisala svoje trenutno stanje kao “iznimno loše” i istaknula ogromnu borbu s kojom se suočava dok pokušava verbalno komunicirati. Prije nedavnog koncerta u Tuzli, pjevačica je otvoreno priznala svoju bitku s prehladom. Nažalost, situacija se od tada pogoršala, pa je ona izostala sa snimanja “Zvezda Granda”. Marija je uložila napore da ublaži svoje simptome lijekovima i inhalacijom, no njezino je stanje i dalje teško kontrolirati.

Zabrinutost za Marijino zdravlje zaokupila je pozornost javnosti, potaknuvši njezine vjerne obožavatelje da izraze svoju nepokolebljivu podršku na raznim platformama društvenih medija. Očekivanja Marijina brzog oporavka su opipljiva jer svi željno očekuju njezin trijumfalni povratak svojim profesionalnim obvezama. Na rasporedu su brojne izvedbe koje publika s nestrpljenjem očekuje.

  • Rođena 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu, Marija Šerifović vrlo je hvaljena srpska pop pjevačica i glazbena producentica. Proslavila se nakon pobjede na Eurosongu 2007. Marija potječe iz obitelji s jakom glazbenom pozadinom, s bakom i djedom koji su izvodili tradicionalne gradske pjesme, a roditelji Verica i Rajko bili su članovi grupe Žaoka. 2004. godine stekla je regionalni značaj pobjedom na festivalu u Budvi sa svojom zanosnom pjesmom “Bol do ludila”.

Međutim, njezin trijumf na Euroviziji sa snažnom baladom “Molitva” ju je vinuo do međunarodne zvijezde i zaokupio pozornost publike diljem Europe. Prepoznata kao jedna od najboljih pjevačica u regiji, Marija Šerifović do 2024. godine objavila je šest studijskih albuma. Također, stalna je članica žirija popularnog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Zanimljivo, Marijin polubrat, Danijel Pavlović, također je talentirani pjevač i instruktor pjevanja koji se proslavio sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”.

  • Marija Šerifović, rođena 1984. u Kragujevcu, potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u glazbenoj industriji. Njena majka Verica Šerifović poznata je pjevačica, dok je otac Rajko Šerifović talentirani glazbenik. Prije Marijina rođenja, Verica i Rajko, koji su zajedno nastupali u grupi Žaoka, vjenčali su se 1982. godine u Inđiji. No, njihov je brak završio prije nego je Marija došla na svijet. Rajko se ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji se također bavio pjevanjem.

O glazbenoj sklonosti Marijine obitelji dodatno govore njezini baka i djed, koji su bili poznati po svojim očaravajućim izvedbama tradicionalnih narodnih pjesama. Marijin put u glazbenoj industriji započeo je s 12 godina kada je debitirala na Festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku snažnom izvedbom “I will always love you”.

  • Svojim iznimnim talentom i nekonvencionalnim izborom pjesama osvojila je prvo mjesto i privukla pozornost mnogih. Godine 1998. Marija je sa svojom majkom Vericom surađivala na duetu pod nazivom “Moje bube”. Uz bavljenje glazbom, Marija je uspješno završila svoje školovanje, završivši srednju i glazbenu školu u Kragujevcu. Nakon završene srednje škole odlučila je svoje znanje dodatno proširiti upisom studija menadžmenta u Beogradu.