Marija Šerifović otvoreno govori o svom iskustvu s majčinstvom. Marija Šerifović vješto uspijeva održati skladnu ravnotežu između svoje dvije najdublje strasti: sina i glazbe. Još sinoć je u Tuzli održala izuzetan nastup, da bi se brzo vratila u Beograd, osiguravši da će biti prisutna kod kuće kad se Mario ujutro probudi. Skupivši energiju i priliku, poznata pjevačica iskoristila je trenutak za razgovor sa svojim obožavateljima na Instagramu, odgovarajući na niz upita.

  • Nije iznenađujuće da su se mnoga pitanja vrtila oko njezinog putovanja u majčinstvo i njezinog tek rođenog djeteta. Tijekom ove interakcije, otkrila je da se pronalaženje vremena za tjelovježbu pokazalo izazovnim, ostavljajući je s osjećajem razočaranja. Osim toga, izrazila je snažnu čežnju za istraživanjem čuda Japana, ali namjerava pričekati da njezin sin malo poraste kako bi zajedno krenuli u tu avanturu. Na kraju, izjavila je da obožava državu Kaliforniju…

Kako stiže drugi dan svibnja, Mario je napunio šest mjeseci života. Uzbuđenje ispunjava zrak dok mama najavljuje da je njegovo krštenje neizbježno. S nestrpljenjem se očekuje okupljanje najmilijih, uključujući obitelj, prijatelje i kumove. Budući da sam odgojena u pravoslavnoj tradiciji, prisjećam se majčinih riječi: “Kad se krsti, neka zacrta svoj put.” (smijeh) Majka Verica za nju je najveći oslonac i pomoć. Znatiželjni obožavatelj jednom se raspitao o dubini naklonosti koju ponosna baka gaji prema svojoj kćeri u odnosu na svog unuka.

  • Marija je u sebi svojstvenom humoru ispričala zabavnu anegdotu o svojoj baki. Jednog dana baka bi nešto poželjela, a drugi dan bi se predomislila. Onda bi trećeg dana pitala Mariju gdje joj je kokoš, pogrešno misleći da Marija ima nešto s tim. (Smijeh) Marija ju je od milja nazivala najluđom bakom na svijetu i priznala da je se ne može riješiti. Njezina se baka fiksirala na unuka i nije htjela otići. Marija se čak našalila da ga je baka voljela više nego ona sama Marija.

S druge strane, Marija je otkrila kako je došla do imena svog sina. Voljela je imena koja počinju slovom M, ali ono koje je na kraju odabrala nije bilo njezin prvi izbor. Ja sam, kao i Max, u početku razmišljao da svoje dijete nazovem Kuche. Međutim, moje prijateljice, žene sa sela, to su mi odbacile, rekavši da to ne bi bilo poželjno ime. Dok smo bili u bolnici, rješavali svu papirologiju i administrativne poslove, morala sam brzo odlučiti koje ću ime objaviti dan nakon njegova rođenja. U tom trenutku netko je predložio “Mario”.

  • Odmah sam pristao, ali bez slova j jer nisam htio da se u Americi izgovara kao MariJo. Meni je ime lijepo i nadam se sine moj da ćeš ga bez uvrede prigrliti. Marija Šerifović, poznata srpska pop pjevačica i glazbena producentica, proslavila se nakon pobjede na Eurosongu 2007. Rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, trenutno živi i radi u Beogradu i Los Angelesu. Potječući iz obitelji s jakom glazbenom pozadinom, Marijini djed i baka bili su poznati po izvođenju tradicionalnih gradskih pjesama, dok su njezini roditelji Verica i Rajko surađivali u grupi Žaoka.

Marija Šerifović 2004. godine stekla je prepoznatljivost u regiji pobjedom na festivalu u Budvi sa svojom zanosnom pjesmom “Bol do ludila”. No, pozornost europske javnosti privukla ju je pobjeda na Euroviziji 2007. sa snažnom baladom “Molitva”. Sa šest studijskih albuma objavljenih do 2024., Marija se smatra jednom od najboljih pjevačica u regiji. Nadalje, stalna je članica žirija televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”.

  • Vrijedi istaknuti da je Marijin polubrat, Danijel Pavlović, također pjevač i instruktor pjevanja koji se proslavio sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”. Rođena 1984. u Kragujevcu, Marija Šerifović potječe iz glazbene loze. Njena majka Verica Šerifović poznata je pjevačica, dok je otac Rajko Šerifović talentirani glazbenik. Verica i Rajko su nekada bili članovi glazbene grupe Žaoka, a vjenčali su se 1982. godine u Inđiji. No, njihova veza je raskinula prije Marijanina dolaska. Rajko se ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji se također bavio pjevanjem.