Haris Džinović i njegovi najmiliji jedva su čekali da se 2021. presele u rezidenciju na Senjaku. Sam nadzirući cijeli proces izgradnje, poznati glazbenik pobrinuo se da svaki detalj zadovolji njegove standarde. Nedavno je Đina Džinović, pjevačeva kćerka, na Instagramu podijelila zadivljujuću objavu koja je izazvala veliku pažnju.

Objava prikazuje kako pozira u raskošnom dnevnom boravku njihove obiteljske vile, s izvrsnom mramornom strukturom i velikim kaminom u središtu. Interijer vile krasi zadivljujući spoj crnog i bijelog mramora, upotpunjen svjetlucavim kristalnim lusterima i elegantnom staklenom ogradom duž stubišta.

Kako je dokumentirano, umjetnik je za ovaj pothvat izdvojio približno dva milijuna eura. Vremenski okvir projekta produljen je kao rezultat umjetnikovih dosljednih izmjena početnih nacrta. Već postojeći zidovi su demontirani kako bi se konačni ishod uskladio s umjetnikovom koncepcijom savršenog prebivališta, temom o kojoj je glazbenik već raspravljao.

Haris, koji se otvoreno izjašnjava kao netko bez arhitektonskog ili inženjerskog znanja, prihvaća svoju prilagodljivu prirodu. Umjesto da proučava nacrte ili planove, on se oslanja na svoj instinktivni odgovor na fizičke strukture pred sobom. Ako mu se neki zid ne sviđa, naredi njegovo uklanjanje i zamjenu. Ukoliko želi veću garažu, traži njeno proširenje. Ovakvi su zahtjevi uobičajena pojava tijekom izgradnje, pa on ne shvaća zašto bi njihovo ispunjavanje predstavljalo izazov.

Uostalom, on je taj koji financira projekt i želi da odražava njegovu osobnu viziju. Dok arhitekt i inženjer mogu dovršiti svoj posao i krenuti dalje, Harris ostaje, gradi za vlastito zadovoljstvo umjesto da traži njihovo odobrenje. S obzirom na njegovo veliko iskustvo na pozornici, ne čudi činjenica da je tijekom godina stekao pozamašno bogatstvo koje je mudro uložio.