Hrvatski pjevač pop muzike Petar Građo je u posljednje tri godine postao jako interesantan javnosti i medijima zbog svog privatnog života. Naime on je bio više od dvije decenije u vezi sa kolegicom Danijelom Martinović a onda je oženio drugu ženu.

Hrvatski pjevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa supruga Hana Huljić objavili su radosnu vijest – čekaju drugo dijete. Njihovo prvo dijete, kći po imenu Alba, rodilo se prije godinu i devet mjeseci, a sada par željno iščekuje da im stigne novi zamotuljak radosti. Dok je Petar potvrdio vijest, par ostaje pritajen i odlučio je da neće otkriti više detalja o Haninoj trudnoći u javnosti.

Kao rezultat toga, nepoznat je točan mjesec njezine trudnoće i znaju li oni spol djeteta. Hana je izrazila neizmjernu radost što je majka i cijeni svaki dragocjeni trenutak proveden sa svojom kćeri Albom. Iako željno iščekuje gledati kako Alba raste, također priznaje da vrijeme brzo prolazi i da će joj nedvojbeno nedostajati ove prve godine. Hana Albu opisuje kao lijepo i veselo dijete koje je u njihov život donijelo nešto zaista nesvakidašnje.

Zahvaljuje na podršci koju dobivaju od svojih baka, ali ističe da je ljubav između nje i Petra kamen temeljac njihove obitelji. Vijest o vezi Petra Graše s Hanom Huljić, koja se pojavila prije dvije godine, izazvala je velik interes javnosti, posebice zbog njegove prethodne dugogodišnje veze s Danijelom Martinović, koja je trajala više od 24 godine. Otkriće je šokirano u javnosti, što je izazvalo spletke i različite reakcije.

Nekima je veza Petra, Hane i Danijele bila neobična i pomalo neukusna. Vrijedi istaknuti da Petar i Danijela poznaju Hanu od njezina ranog djetinjstva. Danijela je 1993. godine bila vokal grupe Magazin koja je izdala album “Došlo vrijeme”. U spotu za naslovnu pjesmu pojavila se trogodišnja Hana, kći poznatog skladatelja Tončija Huljića. Humor koji se nalazi u odjeljku komentara ovog konkretnog videa bio je uistinu zabavan.

Neki su pojedinci iskoristili priliku da se bezbrižno osvrnu na Haninu interakciju s Grašom nakon 27 godina. U jednom je komentaru duhovito stajalo: “Zamislite, nakon toliko vremena, Graša napokon dobije nježan dodir od Hane! Čini se da je napokon došao trenutak za malo ljubavi.” Zabavi su se pridružili i drugi koji su se prisjetili Hanina obećanja iz djetinjstva Danijelu da će pjevačicu jednog dana imati samo za sebe.

Dodatno, prema djevojci u videu upućen je i komentar u kojem se šaljivo citira trogodišnja Hana koja kaže: “Samo se smij, Danijela. Kad narastem, Grašo će pripadati samo meni. Komentator je dao upozorenje udatim ženama, savjetujući im da vode računa o svojim susjedima zbog brzog rasta mlađih djevojaka i sklonosti starijih muškaraca da traže mlađe družice.

Komentator je sugerirao da, ako djevojka sumnja da bi njezina privlačna susjeda mogla pokušati ukrasti njezinog dečka, trebala bi djecu iz vrtića smatrati potencijalnim suparnicima. Vrijeme brzo teče, a kako starimo, muškarci posjeduju lukavu prirodu i želju za vitalnošću. U konačnici, svaki je postupak opravdan jednom stvari – ljubavlju. Ljubav dopušta sve stvari, uključujući i nepredviđene.

Daleko od znatiželjnih očiju, Hana i Petar trenutno grade svoje vlastito privatno utočište, uživajući u svakom dragocjenom trenutku sa svojom preslatkom kćeri Albom, dok željno očekuju dolazak još jednog dragog člana u svoju obitelj. Njihova dirljiva priča služi kao snažno svjedočanstvo neukrotive moći ljubavi, koja pobjeđuje svaku nedaću, i naglašava najvažniji značaj obitelji u nečijem postojanju.

Biografija:

Rođen 19. ožujka 1976. u Splitu, Hrvatska, Petar Grašo je poznati hrvatski pjevač, tekstopisac i glazbenik. Prepoznat po svojim zadivljujućim baladama i zaraznim pop melodijama, Grašo potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u svijetu glazbe. Njegov otac Zoran Grašo proslavio se kao zapaženi glazbenik i producent. Sredinom devedesetih Grašo je krenuo na svoj glazbeni put koji je označio početak njegove blistave karijere.

  • Prijelomni trenutak dogodio se 1996. godine kada je na pozornici Splitskog festivala osvojio publiku svojom izvedbom pjesme “Trebam nekoga” i zauzeo zapaženo drugo mjesto. Ova zarazna melodija brzo je došla do vrhunca popularnosti, izbacivši Grašu na čelo regionalne glazbene scene. Objavom debitantskog albuma “Mjesec iznad oblaka” 1997. doživio je golem komercijalni trijumf. Na albumu su se nalazile pjesme koje su bile na vrhu ljestvica kao što su “Idi”, “Ne boli me” i “Ko nam brani”.

Grašo se vrlo brzo pojavio kao omiljeni pjevač na Balkanu, poznat po svom osebujnom vokalu i iskrenim izvedbama. Kroz svoj profesionalni put Petar Grašo objavio je brojne albume i singlove koji su postigli zapažene uspjehe. Među njegovim najpoznatijim pjesmama su “Tuesday”, “Srce za vodija”, “Moje zlato”, “Ako te pitaju”, i razne druge. Njegove se glazbene skladbe često odlikuju iskrenim tekstovima, zaraznim melodijama i iznimnom produkcijskom kvalitetom.