Poznata pop pjevačica je početkom godine iznenadile sve objavom da je postala majka. Iako je otovreno priznala svoju gej orijentaciju Marija ne zazire od braka.Marija Šerifović nikad nije razmišljala o braku kao o nečemu što bi njoj osobno odgovaralo, možda i zbog toga što je dijete rastavljenih roditelja i svjedoka izazova s ​​kojima se njezini prijatelji suočavaju u vlastitim brakovima.Daleko od toga da poriče važnost obitelji, ona je svim srcem priznaje.Unatoč razvodu roditelja tijekom tinejdžerskih godina, Verica je čvrsto držala uvjerenje da je održavanje skladnog kućanstva ključno za zdravo odrastanje djeteta.Iako se snažno zalaže za očuvanje obitelji, također smatra da bi razvod trebalo smatrati posljednjim rješenjem kada su sve druge mogućnosti iscrpljene.

 

Marija Šerifović otvoreno je pričala o raznim temama, ali je šutjela kada je u pitanju brak.

Unatoč tome što su je novinari često ispitivali, vješto je izbjegla dati odgovor, vjerojatno zbog odsutnosti nekoga tko bi u tom trenutku mogao ispuniti taj san.

Otkako je postala majčinska figura u svijetu pop glazbe, doživjela je značajne transformacije u raznim aspektima svog života. Njezini vjerni pratitelji, željni otkrivanja bilo kakvih promjena u njezinu stavu o raspravi o braku, bombardirali su je upitima, na njezin vlastiti zahtjev.

  • U mnoštvu pitanja jedno se isticalo iznad ostalih: Kada možemo očekivati ​​da ćemo svjedočiti vašim svadbama? Nakon što ju je Marija javno pročitala, započelo je predstavljanje, zadivljujuće iskustvo koje nam je do ovog trenutka izmicalo.

Na temelju osobnog iskustva i perspektive, Marija je izrazila uvjerenje da papirnati i pravni dokumenti, osobito u kontekstu razvoda, mogu pogoršati probleme i dodatno opteretiti ionako zahtjevan proces rastave.

 

Budućnost nosi odgovor hoće li se predati i skrasiti na poznatom ludom kamenu, jednom kad naiđe na pravu osobu.

U slučaju da se to dogodi, nagađa se da će Marija odlučiti ne otkriti pojedinosti široj javnosti, kao što se suzdržala od toga tijekom promatranja devetomjesečne trudnoće surogat majke koja je rezultirala rođenjem njezina izuzetno zgodan partner.

U gradu Los Angelesu prigrlila je svoju ulogu majke i napredovala, uspješno je kupila stan i uspostavila značajne veze. Vjerojatno će joj ovaj živahni grad služiti kao utočište u kasnijim godinama. Možda bi čak odlučila donijeti značajnu odluku tamo, potpisivanje dokumenta koji može predstavljati izazov, ali zakonski utvrđuje vlasništvo za nekoga.

Biografija:

Rođena 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu, Marija Šerifović vrlo je hvaljena srpska pop pjevačica i glazbena producentica. Njezino izvanredno postignuće pobjede na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2007. donijelo joj je golemo priznanje. Marija potječe iz glazbene obitelji, baka i djed pjevaju starogradske pjesme, a roditelji Verica i Rajko zajedno nastupaju u grupi Žaoka.

  • 2004. godine pobrala je regionalno priznanje trijumfirajući na festivalu u Budvi sa svojom zanosnom pjesmom “Bol do ludila”. Međutim, njezina pobjeda na Euroviziji s pjesmom koja dira dušu “Molitva” 2007. godine istinski je osvojila europsku javnost. Marija Šerifović je sa šest studijskih albuma objavljenih do 2024. godine učvrstila poziciju jedne od najboljih pjevačica u regiji. Također je stalna članica žirija cijenjenog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”.

Naime, Marijin polubrat Danijel Pavlović, koji se proslavio sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”, također je talentirani pjevač i instruktor pjevanja. Marija dolazi iz obitelji s izraženom glazbenom pozadinom. Njena majka Verica Šerifović poznata je pjevačica, dok je otac Rajko Šerifović talentirani glazbenik. Verica i Rajko su prije vjenčanja 1982. godine u Inđiji zajedno nastupali u grupi Žaoka. Ipak, rastali su se prije nego što se Marija rodila. Rajko se ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji se također bavio pjevanjem.

 

Marijina obitelj ima bogato glazbeno nasljeđe, jer su i njezini djed i baka bili poznati po pjevanju starogradskih pjesama. Ta loza glazbenog talenta očita je i kod same Marije. Sa 12 godina debitirala je na Festivalu “Djeca pjevaju hitove”, gdje je osvojila publiku snažnom izvedbom pjesme “Uvijek ću te voljeti”. Svojom izvanrednom interpretacijom i jedinstvenim izborom pjesama zaslužila je prvo mjesto i privukla pažnju mnogih.

Godine 1998. Marija je sa svojom majkom Vericom surađivala na duetu pod nazivom “Moje bube”. Ovo je dodatno pokazalo njezine glazbene sposobnosti i učvrstilo njezino mjesto u industriji. Uz bavljenje glazbom, Mariji je prioritet bilo i obrazovanje. Gimnaziju i nižu glazbenu školu uspješno je završila u Kragujevcu.

Marija je nakon završene srednje škole odlučila usavršiti svoje znanje u području menadžmenta. Upisala je studij menadžmenta u Beogradu, čime je pokazala predanost kako akademskom, tako i glazbenom radu.