Emina Jahović pjevačica iz Novog Pazara je više poznata po svom ljubavnom životu nego po karijeri. Tijekom mladosti imala je kratku ljubavnu vezu s lokalnim dečkom, nakon čega je uslijedila desetljeće duga veza s renomiranim turskim glazbenikom Mustafom Sandalom. Osim njega, za svoje nasljednike ima i Jamana i Javuza, koji nevjerojatno sliče svom ocu i posjeduju duh koji odražava duh njihove ponosne majke. Ne prestaje dijeliti priče o njihovim akademskim postignućima i obrazovnim nastojanjima.

Tijekom intervjua Emina često spominje svoje sinove, no čini se da se novinari više fokusiraju na njezin osobni život, uključujući njezine emocije, nove veze, pa čak i razvod od Mustafe koji se dogodio u studenom 2018. Nakon što se prethodno snašla u složenosti bračnih obveza, sukoba i kompromisa, pokazala se kao savršena sugovornica za našu komemoraciju glasovite pjevačice Goce Tržan. Naime, Goca je pozvala Eminu da gostuje u njenoj emisiji “Goca” koja se emituje na K1 televiziji. Govoreći o nizu tema, dvije samouvjerene, talentirane, maštovite i senzualne žene, koje su ujedno i bivše supruge i majke, podijelile su svoja razmišljanja. No, u javnosti je posebno odjeknuo pogled Emine Jahović na brak. Nakon što je proživjela vlastita iskustva, sada na brak gleda kao na duboku vezu između dvoje pojedinaca u današnjem svijetu.

Pjevačica je svoju pripovijest započela ispitivanjem podrijetla ideje da se suprotnosti privlače. Izrazila je nesigurnost u pogledu izvora ovog uvjerenja i naglasila da iako se kombinacija može činiti prihvatljivom, u stvarnosti suprotnosti ne funkcioniraju skladno. Emina je izrazila uvjerenje da su žene stvorene da budu umjetnice, slobodni duhovi i slično, dok su muškarci predodređeni da rade u bankama. Prema njezinim riječima, drugačije jednostavno ne mogu. Njihovi rasporedi spavanja nisu usklađeni, bioritmovi im se razlikuju, a kao rezultat toga, to postaje golema borba. Emina je, međutim, propustila uzeti u obzir da se mnogi pojedinci mogu vidjeti u ovom scenariju i oštro ga odbaciti.

Glumica Nina Janković više od deset godina u sretnom je braku s bankarskim stručnjakom, pokazuje besprijekorno partnerstvo između svijeta umjetnosti i financija, a čini se da ne želi ništa. Živeći svoju očaravajuću priču, Nina i njezin suprug Mateja Dičić, koji je inače brat  Tamare Dragičević, savršeno se nadopunjuju. Njihova nepokolebljiva podrška nema granica, čak ni usprkos različitim obrascima spavanja ili bioritmovima, što bi potvrdio i pjevač. Ove varijacije ni u najmanjoj mjeri ne ometaju niti utječu na njihov odnos. Postoji mogućnost da je Emina pogriješila u procjeni, konkretno donošenjem preuranjenog zaključka, što su mnogi protumačili kao njezino uvjerenje da u trećem braku treba eksperimentirati kako bi se neke stvari razjasnile.