U središtu je znatiželje javnosti neotkrivena vrsta raka s kojom se bori princeza od Walesa, tema o kojoj kraljevska obitelj šuti. U nedavno objavljenom videu, Kate Middleton hrabro je otkrila svoju bitku s rakom i ponizno zatražila podršku i razumijevanje javnosti na svom putu do ozdravljenja. Fokus svačije znatiželje leži u vrsti raka od kojeg boluje princeza od Walesa, temi o kojoj kraljevska obitelj šuti.

  • Tijekom mojih razgovora s više cijenjenih onkologa, uključujući dr. Marka Sigela, koji je medicinski suradnik Fox Newsa, opširno se raspravljalo o zdravstvenom stanju Kate Middleton. Prema njihovim vještačenjima, vjerojatno se radi ili o ranom stadiju raka debelog crijeva, koji je zahtijevao kiruršku intervenciju i naknadni oporavak, ili o ranom stadiju raka jajnika, maternice ili vrata maternice koji je slučajno otkriven. S obzirom na Kateinu prijašnju povijest Crohnove bolesti, postoji potencijalna korelacija između njezinog stanja i mogućnosti razvoja raka debelog crijeva, budući da Crohnova bolest značajno povećava šanse za razvoj raka. Nažalost, u svojoj praksi susreo sam se s brojnim slučajevima raka. Međutim, sve je veći trend ranog otkrivanja, što dovodi do većih izgleda za uspješno liječenje.

Bez obzira o kojem se tipu radi, čini se da mnogi pacijenti mogu pobijediti ovu bolest. Ovo su bile riječi medicinskog stručnjaka koji je raspravljao o pozitivnim ishodima koje je primijetio. Prelazeći na drugu temu, Catherine Elizabeth Middleton je istaknuta osoba unutar britanske kraljevske obitelji. Rođena 9. siječnja 1982. u Berkshireu u Engleskoj, nosi titulu vojvotkinje od Cambridgea.

  • Njezin suprug, princ William, vojvoda od Cambridgea, trebao bi zasjesti na prijestolje Ujedinjenog Kraljevstva i 15 drugih zemalja Commonwealtha, što će Catherine učiniti kraljicom. Ipak, javnosti je poznatija kao Kate. Kate je svoje godine formacije provela u Chapel Rowu, selu blizu Newburyja u Berkshireu. Studirala je povijest umjetnosti na Sveučilištu St Andrews u Škotskoj, gdje su joj se putevi susreli s Williamom 2001. Njihove zaruke objavljene su u studenom 2010., a od tada su u svoju obitelj primili troje djece: princa Georgea, princezu Charlotte, i princ Louis. Ovi mladi nasljednici su treći, četvrti i peti u redu za britansko prijestolje. Uz svoje kraljevske dužnosti, Kate je duboko predana humanitarnom radu.

Njezini napori prvenstveno se vrte oko rješavanja izazova s ​​kojima se suočavaju napuštena djeca, borbe s ovisnošću i promicanja umjetnosti. U travnju 2016., vojvoda i vojvotkinja, zajedno s princem Harryjem, pokrenuli su kampanju pod nazivom Heads Together, čiji je cilj promicanje otvorenih rasprava o izazovima mentalnog zdravlja. Utjecaj njezine prisutnosti u svijetu mode, kako u Britaniji tako iu Americi, mediji su slavno nazivali “učinkom Kate Middleton”.

  • Prepoznajući njezin značajan utjecaj, magazin “Times” odao joj je priznanje kao jednoj od najutjecajnijih osoba svijeta i 2012. i 2013. godine. Kate, najstarija od troje djece, odrasla je u privilegiranom kućanstvu. Njezini roditelji, Michael Middleton i Carole, potječu iz loze povezane s britanskom aristokracijom i imaju koristi od stoljetnog obiteljskog fonda. Tijekom njezinih ranih godina, Kateina obitelj živjela je u Ammanu u Jordanu od 1984. do 1986., dok je njezin otac gradio karijeru u britanskom zrakoplovnom prijevozniku. U to je vrijeme pohađala vrtić u kojem se govorilo engleski. Nakon njihova povratka u Berkshire, Kate je započela školovanje u privatnoj školi St Andrew u dobi od četiri godine. Kasnije je nastavila studij u školi Downe House.