U sklopu svoje turneje, poznata pjevačica Lepa Brena održat će koncert u Podgorici. Nakon sjajnog scenskog nastupa uz Zdravka Čolića, sada je otkrila hoće li joj se netko od kolega pridružiti kao gost na nadolazećem koncertu u Podgorici. Brena je priznala da je kroz cijeli život uvijek izvodila solističke koncerte i da nikada nije dovodila goste.

  • Što se tiče mogućnosti gostovanja u budućnosti, ostala je neizvjesna, navodeći da bi moglo ići u oba smjera. Na konkretno pitanje da li bi njena potencijalna gošća mogla biti Svetlana Ceca Ražnatović, Brena je odgovorila potpuno iskreno. Prema riječima pjevačice sa “Pink.rs”, Ceca definitivno ne odmara; nedvojbeno radi jer je to značajan dan za nju. Dinamika između Cece i Brene dugo je plijenila znatiželju javnosti.

Unatoč brojnim tvrdnjama koje upućuju na zategnut odnos, obje strane ostale su škrte na riječima po tom pitanju. No, nedavna Brenina izjava da Ceca neće krasiti njezin koncert samo je pojačala nagađanja oko njihove veze. Dodatni video sadržaj: Svjedočite zadivljujućem trenutku dok poznata izvođačica, koja se trijumfalno vratila u središte pozornosti u zadivljujućoj produkciji “Nikad nije prekasno”, dijeli svoje osobno stajalište o radostima smanjene slave.

  • Svetlana Veličković, od milja zvana “Ceca”, rođena je u šarmantnom selu Žitorađa kod Prokuplja od roditelja Mirjane i Slobodana Veličkovića, oboje cijenjenih stručnjaka u svojim oblastima obrazovanja i trgovine. Cecinom oduševljenju nije bilo kraja kada je stigla njena sestra Lidija koja joj je ispunila dugogodišnju želju za društvom. S nepunih devet godina, Ceca je iskoristila priliku uhvatiti se mikrofona na lokalnom vjenčanju, bez napora osvajajući prisutne svojim prepoznatljivim baršunastim glasom, koji će u nastavku definirati njezinu karijeru.

Dok je bila na veterinarskom fakultetu, Ceca je danju marljivo učila, a noću se bavila svojom strašću – pjevanjem. Na nastupima joj se često pridružio i otac Slobodan. Upravo na jednom od takvih nastupa njen je talent primijetio Mirko Kodić, renomirani skladatelj i harmonikaš. Taj susret doveo je do toga da Ceca 1988. godine potpiše svoj prvi profesionalni ugovor s PGP RTS-om i snimi svoj debitantski album “Cvetak zanovetak”. Pjesma s tog albuma katapultirala je njenu karijeru, donijevši joj titulu najuspješnijeg debitanta na Ilidžanskom festivalu i gurajući je prema vrhu pop glazbene scene.

  • Godine 1989., sa samo 15 godina, krenuo je na svoj glazbeni put producirajući svoj debitantski album pod nazivom “Crazy Heart” i osvojio publiku diljem bivše Jugoslavije. Sljedeće godine izlazi njegova druga ploča, “To, Miki”, koja postiže izuzetan uspjeh, prodavši se u impresivnih 360.000 primjeraka. S novim uspjehom kupio je svoje prvo vozilo, Mazdu 626, i velikodušno pomogao roditeljima u dovršetku izgradnje njihove kuće u Žitorađi. Godine 1991., na svoj 18. rođendan, Ceca izdaje album “Babaroga”, a nakon toga kreće u međunarodnu pjevačku karijeru.

Tijekom burnog razdoblja raspada Jugoslavije i rata u BiH, ona isključivo nastupa za dijasporu i suzdržava se od snimanja bilo kakvog novog materijala. Uz Cecu se povezuju razni pojedinci, među kojima Vladan Lukić, istaknuti igrač Crvene zvezde, karizmatični Dejan Marjanović Šaban, a kasnije i Hajrudin Samardžić Har, bivši nogometaš banjalučkog Borca i vlasnik nekoliko diskoteka u Europi. Međutim, Ceca se ne želi baviti niti komentirati glasine koje okružuju njezin privatni život.

  • Nakon kupnje stana u Beogradu, započinje partnerstvo s Marinom Tucaković, talentiranom kantautoricom nekih od Cecinih najupečatljivijih pjesama. Za to vrijeme snima kultni album “Što je u tvojim venama”, na kojem se nalazi hit “Kukavica”, koji je postao ključni trenutak u njezinoj karijeri. Energija i entuzijazam nastavljaju rasti dok izlazi na pozornicu stadiona Tašmajdan osvajajući publiku od 12 tisuća ljudi. Nedugo nakon toga, nastupajući uz Olivera Mandića i Džeju u Erdutu, susreće Željka Ražnatovića Arkana.