Ugledna voditeljica Suzana Mančić već nekoliko desetljeća uspješno održava reputaciju zanosne i primamljive figure. Kao jedna od najtraženijih žena u Jugoslaviji, ženama daje dragocjene savjete, pozivajući ih da ne rasipaju vrijeme i energiju na pojedince koji toga nisu vrijedni. S najvećom iskrenošću, otvoreno govori o ključnim pogreškama koje su oblikovale tijek njezina života.

  • Tijekom svog putovanja naišao sam na brojne pogreške, no svaka mi je poslužila kao vrijedna lekcija. Moram priznati, upustio sam se u mnoštvo prijestupa. Međutim, iz tih pogrešnih koraka proizašlo je intrigantno otkriće: počeo sam ih cijeniti. Osvijetlili su područja gdje sam precijenio svoje sposobnosti, gdje sam podlegao iskušenju i gdje je moja percepcija i sebe i onih u mojoj okolini poljuljana. Brojne su žene koje žele voditi život sličan vašem. Koje prepreke sprječavaju njihovu sposobnost da iskuse istu razinu slobode kao vi? – Tjeskobe. Mnoštvo je žena zahvaćeno napetošću. Nemam straha kad se radi o pogreškama ili neuspjesima. Odbijam se suzdržati od traženja nečega, a zatim žaljenja što nisam iskoristio priliku. Imperativ je da živimo svoje živote s uvjerenjem da smo oličenje izvrsnosti, ljepote i poželjnosti.

Žene bi trebale iskoristiti prilike koje im se ukažu. Jeste li ikada doživjeli odbijanje od muškarca? – Pa nije baš da tog izostanka nije bilo. Međutim, znate kako to ide – nakon što odbijete jednog, pet drugih dolazi tražiti vašu pozornost. Božanski entitet favorizira hrabre. Uvijek sam takav bio, kroz cijeli život. – To je također istina. Ne obraćam pažnju na to. Kad prepoznam takvu situaciju, jednostavno prođem mirno. Nemam želju samopotvrđivati ​​se niti komplicirati nečiju egzistenciju. Život je nekompliciran.

  • Nemoguće je nekoga prisiliti da bude s vama ili da vas voli. Nije me bilo briga za njihove percepcije; postoji nešto vrijedno svjedočenja. Rođena u Beogradu 22. studenog 1956. godine, Suzana Mančić multitalentirana je srpska osoba koja se ističe na polju glume, pjevanja i voditeljstva. Suzanino odrastanje odvijalo se u rodnom gradu, pod brigom roditelja Vere i Aleksandra. U potpunosti su se posvetili njezinoj dobrobiti, osiguravajući da njezino djetinjstvo bude ispunjeno radošću i slobodom. U ranoj mladosti Suzana se suočila s izazovom astme, no uspjela ju je savladati. Njezina majka Vera pokazala je nepokolebljivu odanost strpljivo čekajući satima ispred beogradske robne kuće kako bi kupila Suzaninu omiljenu igračku.

Jedna od Suzaninih najljepših uspomena ostali su satovi glazbe i plesa koje je pohađala u vrtiću. Jako se divila Đorđu Marjanoviću te je s majkom posjećivala brojne koncerte. Vrhunac njenog detinjstva bilo je vreme provedeno u Pirotu i Valjevu, kod bake, okružena lepotom prirode. Suzana je uspešno završila školovanje u OŠ „Đura Strugar“ i Petoj beogradskoj gimnaziji.

  • Od samog početka svog akademskog puta stvarala je prijateljstva koja su opstala do danas. Suzana je konstantno briljirala u svom učenju, konstantno se rangirajući među najboljim studentima u svom razredu. Paralelno je pohađala prestižnu srednju baletnu školu “Lujo Davičo” sa željom da postane balerina. Međutim, ruski je instruktor njezin stas smatrao previsokim i predložio joj da se umjesto toga bavi košarkom. Pred kraj srednje škole pridružila se glazbenom ansamblu Trag, surađivala na albumu i osvajala publiku na raznim koncertima i festivalima. Nakon ovog poglavlja, krenula je na desetljeće dugo putovanje kako bi završila studij na Pravnom fakultetu, usklađujući svoje akademske bavljenje sa svojom procvatom karijerom u showbiznisu.