Srđan Janković, star 50 godina, do sada se suzdržao od davanja izjave u svoju obranu. Navodno je on upravljao službenim vozilom JKP “Vodovod” u trenutku kada se 26. marta dogodio tragični incident u kojem je u Banjskom polju povrijeđena dvogodišnja Danka Ilić. Međutim, tijekom nedavnog sudskog postupka izrazio je želju za promjenom pravnog zastupanja.

  • U svjetlu ove izmjene, očekuje se da će Janković prekinuti šutnju i dati svoj prikaz događaja nadležnim tijelima. Odvjetnik Radomir Munižaba za Blic je pojasnio kakav će utjecaj na postupak imati promjena zastupništva. Kako navodi Munizaba, pojedinci optuženi za zločin imaju pravo odrediti svoj pristup svojoj obrani u svakoj fazi pravnog procesa.

Bilo da u početku odluče šutjeti ili se odluče iznijeti svoju obranu, zadržavaju mogućnost kasnije modificirati svoju strategiju. Munižaba je istaknuo značaj lociranja posmrtnih ostataka Danke Ilić, jer bi to omogućilo cjelovito ispitivanje ozljeda koje je zadobila, au konačnici i rasvjetljavanje uzroka njezine smrti. Dodatno, istaknuo je da optuženik i njegovi pravni zastupnici imaju priliku dati svoje podatke tijelima koja provode istragu, te na taj način pomoći u procesu davanjem dodatnih informacija na dopunu svojih iskaza.

  • Munizaba tvrdi da će zamjena pravnog zastupanja imati minimalan utjecaj na konačni sudski postupak, iako može dovesti do modifikacije obrambene taktike, čime će utjecati na sudski proces. Ishod na kraju ovisi o tome hoće li sposobno tužiteljstvo odlučiti podići optužnicu. Nije neuobičajeno da se takve promjene pravnog savjetnika dogode, osobito tijekom ove faze postupka.

Čini se da nije bio zadovoljan savjetima koje je dobio i strategijom obrane tijekom interakcije s vlastima. Janković je podnio službeni zahtjev za dovođenjem branitelja po službenoj dužnosti. Ovaj zahtjev mnoge je iznenadio, jer je neuobičajeno da optuženik traži promjenu pravnog zastupnika tijekom rasprave koja je u tijeku. Identitet odvjetnika koji će zastupati Jankovića ostaje neizvjestan, no odluka se očekuje sutra.

  • Sljedeći korak je da novi odvjetnik obavi razgovor s osumnjičenim Jankovićem. Svaki kompetentan odvjetnik bi mu, prema tijeku razgovora, toplo preporučio da odustane od obrane i šuti, jer bi bilo u njegovom interesu da Yanković otkrije sve podatke koje posjeduje.

S obzirom na to da je Dragijević već priznao da je vlastitom rukom zadavio djevojku, automatski je otklonjena svaka sumnja u Jankovićevu umiješanost kao ubojicu. Osim toga, da je Srđan Janković bio zadovoljan izostankom obrane, ne bi dao otkaz svom odvjetniku. Nagađamo o vremenu Jankovićevog predstojećeg nastojanja da prizna krivnju.

BONUS TEKST:

Apsolutno je neophodno da se suzdržite od bilo kakvog kontakta s ovih 8 specifičnih područja tijela koristeći ruke. Uvjereni smo da najmanje dvije osobe među vama stalno zanemaruju ovaj savjet. Povremeno, naše ruke pokazuju osjećaj autonomije, šaraju po našim licima i nepoznatim predmetima.

Nažalost, naše ruke često služe kao utočište za bakterije, zbog čega je ključno izbjegavati prijenos ovih mikroorganizama na druge dijelove našeg tijela. Uvjeravamo vas, najbolje je biti oprezan u tom pogledu. ruke prljave Bakterije smatraju da su nokti okruženje koje napreduje. Vaše ruke nikada ne bi trebale doći u dodir s osam određenih dijelova tijela. Sasvim je sigurno da redovito dolazite u kontakt s najmanje dva od ovih područja. Jedinstveno lice.

Odvikavanje od ovih navika može biti prilično teško. Tijekom života su vam više puta savjetovali da se suzdržite od dodirivanja lica, ali jeste li se ikada zapitali zašto? Te se navike nevjerojatno teško otresti. Vaše su ruke stalno izložene bakterijama, virusima i alergenima, koji predstavljaju značajnu prijetnju vašem zdravlju ako dođu u dodir s vašim licem. Prošla su dva mjeseca.

Prestanite se baviti takvim ponašanjem. Studija je potvrdila da se značajna većina bakterija infiltrira u tijelo preko usana. Jeste li razmislili o učestalosti kojom svakodnevno dolazite u kontakt s njima? Postoje tri rane koje su otvorene. Mogućnost zaraze ne treba olako shvatiti. Ključno je prepoznati inherentni rizik povezan s izloženom ranom. Nužno je poduzeti potrebne mjere opreza kako biste spriječili infekciju, kao što je temeljito pranje ruku prije nego što dođete u dodir s ranom i nanošenje zaštitnog flastera preko nje.

Unutar nosne šupljine postoje četiri različita područja. Postoji potencijalna opasnost i neugledan izgled povezan s umetanjem prsta u nos. Nosna šupljina dom je korisnih bakterija, a narušavanjem njihove ravnoteže ovim djelovanjem unosite štetne bakterije koje ne bi trebale biti prisutne.

To može imati značajne posljedice za vaše cjelokupno blagostanje. Poziva se na mjerenje pet stražnjica. Neophodno je provoditi pravilnu higijenu ruku temeljitim pranjem ruku. Ovo posebno područje sadrži mnoštvo bakterija, uključujući Escherichiu coli, koja može predstavljati opasnost ako dođe u dodir s vašim rukama. Stoga je ključno pažljivo prati ruke, osobito nakon rukovanja bilo kakvim predmetima u blizini stražnjice.

Izraz “6 očiju” odnosi se na koncept ili situaciju koja uključuje šest različitih perspektiva ili stajališta. Proces starenja postaje vidljiv u izgledu vaše kože, posebno u osjetljivom području oko očiju. Prisutnost bakterija dodatno pogoršava štetne učinke na vašu kožu, potencijalno dovodeći do razvoja konjunktivitisa. Unutarnje uho, vrlo složen i delikatan dio slušnog sustava, igra ključnu ulogu u našoj sposobnosti da čujemo.

Samočisteća priroda ušiju eliminira potrebu za umetanjem prstiju ili bilo kojeg drugog predmeta u njih. Ako naiđete na problem s voskom u ušima, savjetuje se da potražite stručnu liječničku pomoć, a ne da pokušavate sami eksperimentirati. Čavli, mali metalni predmeti koji se koriste za međusobno spajanje materijala, bitna su komponenta u raznim građevinskim projektima i projektima obrade drva.

Dolaze u različitim veličinama i vrstama, kao što su obični čavli, završni čavli i krovni čavli, a svaki je dizajniran za posebne primjene. Nokti daju čvrstoću i stabilnost strukturama, osiguravajući da izdrže test vremena. Bilo da se radi o izgradnji kuće, izradi namještaja ili vješanju okvira za slike, čavli igraju ključnu ulogu u oživljavanju naših projekata.

Bakterije smatraju da su nokti utočište, mjesto gdje se razvijaju. Ispod noktiju pronaći ćete dvostruko više bakterija u usporedbi s bilo kojim drugim dijelom tijela. Razlog tome je što tamo mogu preživjeti dulje vrijeme, zaštićeni i skriveni. Ključno je temeljito očistiti ovo područje. Podrijetlo ove informacije može se pratiti do ženske osobe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here