Sezona razvoda na estradnoj sceni u Srbiji je u punom jeku. Skoro svaki dan osvane vijest o propasti braka nekog od poznatih pjevača i to nakon niza godina. Region je ostao u šoku kada je čuo da se pjevač Dženan Lončarević razvodi nakon 25 godina dugog braka sa Samirom, s kojom dijeli dvoje djece.Nova otkrića pouzdanog izvora bliskog pevaču i njegovoj budućoj bivšoj supruzi bacila su novi pogled na njihovu privatnost, potvrđujući medijske izveštaje da Dženan živi sa drugom ženom u Beogradu već 15 godina.Prema našem izvoru, do Dženanovog supružnika su stigle glasine o njegovoj nevjeri i tajnom životu, uključujući i mogućnost da dobije dijete sa drugom ženom.

Iznenađujuće, Samira nije bila zatečena ovim navodima i nije osjećala potrebu da traži dokaze ili da se suoči s njim. Njihov nedostatak komunikacije tokom dužeg vremenskog perioda doprineo je njenoj nezainteresovanosti za tu stvar. U nastavku, njen glavni fokus je na legalnom sklapanju braka i osiguravanju da ona i njihovo dvoje djece dobiju svoj dio koji pripada nakon 25 godina zajedno.Za mene ne bi bila šokantna mogućnost da on bude otac sa nekim drugim, a ne sa svojom partnerkom. Čini se da zaista kruže glasine, a jednu od njih podijelila je i Samira.

  • Tokom posete našeg tima Beogradu, imali smo priliku da istražimo pevačev komšiluk. Razgovarali smo sa devojkom koja ima salon u susednoj zgradi, koja nas je obavestila da pevača često viđa sa suprugom i njihovim detetom. Osim toga, napomenula je da će se u bliskoj budućnosti preseliti iz tog područja.

Prema riječima  komšije, postoji uska uličica u kojoj se Dženan često može uočiti. Nedavno je na tom području bio kamion koji je istovario neku opremu. Komšija je primijetila da je Dženan u posljednje vrijeme u centru pažnje, ali ga nikada nisu vidjeli ni sa jednom ženom. Nailazili su na njega u prodavnici, kafiću i kada je došao svojim automobilom, ali nikada u društvu saputnice.

Biografija:

Dženan Lončarević, rodom iz Prijepolja, rođen 1975. godine, pohađao je osnovnu školu u mjestu rođenja prije nego što je završio srednju muzičku školu u Sarajevu. Dok je njegova početna sklonost bila ka harmonici, na kraju je gravitirao gitari zbog znanja njegovog starijeg brata u sviranju tog instrumenta.

Od malih nogu je preuzeo na sebe da nauči svirati gitaru. I bez mogućnosti da pohađa nižu muzičku školu, posvetio se pripremama za srednju školu pod vodstvom profesorice Adile Topčibašić. Nakon boravka u Prijepolju, trijumfalno je završio muzičko obrazovanje u Sarajevu. Lončarević je usavršavao svoje sposobnosti vežbajući sa vršnjacima u maloj šupi koja se nalazila u blizini njegove rezidencije, koja je služila kao mesto okupljanja prijepoljskih muzičara.

Emiru Zukiću se pridružio brat Enko Zukić kao član njegovog benda. Uz njih, Lončarević i profesor Bajić su zajedno radili na priređivanju rok koncerata unutar i van nekadašnjeg Doma revolucije, koji je danas poznat kao Dom kulture. Dženan je svoj muzički put krenuo doprinoseći svojim vokalnim sposobnostima i muzičkim umijećem lokalnom bendu Izazov.

 

Očarali su publiku u više prijepoljskih klubova, ali njihov najnezaboravniji nastup odigrao se u klubu San Marko. Kako se njihova slava širila, ubrzo su se našli u Novoj Varoši, Zlatiboru i Užicu. Dženanov izuzetan talenat za pjevanje i sviranje, kako ga je uhvatio njegov prijatelj Marko Klačar, počeo je da se priča u drugim gradovima. Godine 2006. debitovao je na beogradskoj klupskoj sceni, gde je brzo stekao priznanje kao muzičar koji bez muke stvara naelektrisan ambijent.

  • U svom pametnom sjećanju, rado se prisjeća uključivanja sokova i pića u njihovu svakodnevnu zalihu. Naredne godine, njegov talenat je blistao na Budvanskom festivalu (Pjesma Mediterana) kada je publiku osvojio svojom izvedbom pjesme “Ti amo Anđela”, čime je na kraju donio cijenjeno priznanje za najbolji mediteranski zvuk.

Upravo te godine predstavio je svoj album “Nikome ni reč”, koji je brzo stekao popularnost i iznedrio jednu od njegovih najomiljenijih numera. Muzički aranžman za ovu pesmu uradio je Kiki Lesendrić, a tekst Jelena Trifunović.