Na estradnoj sceni, njih dvoje su idealan par i Aca Ilić i Biljana Jevtić imaju brak koji karakteriše izuzetan sklad, ljubav koja traje više od trideset godina, pobeđujući sve prepreke. Otvoreno priznaju svoje osobne transformacije tijekom godina, a sve u ime ljubavi i očuvanja njihove bračne veze. Biljana Jevtić plijenila je pažnju u mladosti, ali Aca Ilić je bio taj koji je zarobio njeno srce. Ona je bila jedna od najljepših pjevačica na estradi i mnogi su joj se udvarali. U razgovoru o početku karijere i priči o tome kako je upoznala svog supruga, Biljana se rado prisjetila perioda svog života prije susreta sa svojom srodnom dušom Acom.

 

Biljana se osvrnula na početak svoje karijere 1983. godine, prisjetivši se ključnog trenutka kada su joj se putevi ukrstili s Aleksandrom. Od tog trenutka nadalje, sve priče koje uključuju druge muškarce prestale su postojati u njezinu životu. Sve ih je bez napora zasjenio, ostavljajući ih za sobom. Pjevačica se osvrnula na slučajnu prirodu njihove veze, priznajući da je nemoguće predvidjeti opseg njihove veze. Bilo je to kao dobitak na lutriji, sreća koja je prkosila svakoj unaprijed određenoj formuli. Pri ulasku u ozbiljnu obvezu potrebno je imati jasno razumijevanje svojih želja i prioriteta. U njihovom slučaju otkrili su da su srodne duše, da dijele ista razmišljanja i slijede slične profesionalne putove. Nije im trebalo dugo da shvate da im je suđeno da budu zajedno, iako je bilo trenutaka ljubomore, posebno od strane pjevačičinog partnera. Svojim šarmantnim brkovima, a obojica su dosegli vrhunac svojih karijera, privlačili su pozornost obožavatelja različitih spolova, čineći svoj put izazovnim.

Da nije susrela svog budućeg supružnika u tako ranoj fazi svog života, ostaje neizvjesno kako bi se odvijale njezine sadašnje okolnosti. Naime, u mladosti je Biljana bila vrlo atraktivna i plijenila je pažnju ne samo brojnih udvarača, već i vrlo utjecajnog muškarca, no njegova je udvaranja uporno odbijala. Prije nego što sam se vjenčao sa Suzanom Jovanović, moje srce je pripadalo Biljani Jevtić. Oh, kakav je ulov bila! Ne samo da je bila talentirana pjevačica, već je posjedovala i neospornu ljepotu. Njezina prirodno bujna prsa uvijek su mi zapela za oko. Često smo se zajedno družili na njezinim nastupima, ali naš odnos nikada nije prešao preko prijateljstva. No, sudbina se umiješala kada ju je zarobio Aca Ilić, koji joj je ubrzo postao suprug. Pobijedio me do kraja. Ne mogu da shvatim šta je ona videla u njemu kroz smijeh, priznao je svojevremeno Saša Popović.

Biljana Jevtić je u mladosti bila etiketirana kao femme fatale, dok su frontmena “Slatkog Grehe” povezivali s brojnim poznatim ženama. Unatoč tome, Biljana je ostala nepokolebljiva i oduprla se njegovim udvaranjima. “Iako je ugodno svjedočiti nekome zaljubljenom u drugu osobu, na kraju je moj suprug zarobio moje srce”, odgovorila je Biljana na Sashinu izjavu, što je dokumentirao Hello! časopis. Na natjecanju u Kragujevcu me je zatekao. Zanimljivo je upitao moju prijateljicu Radu Todorović Babić “Tko je ova mlada dama?” Kao odgovor, zaigrano je uzvratila: “Ma, nemoj se truditi, zašto pitaš?” Na što je on zabavno odgovorio: “Ja sam stara čekalica.”