Saša i Ksenija Milošević Mare dugi niz godina održavaju čvrstu i sretnu bračnu vezu. Ovaj proslavljeni skladatelj i njegova supruga, violinistica i koncertmajstorica “Beogradske filharmonije”, vezu su započeli 2010. godine, a odlučili su je ozvaničiti tri godine kasnije vjenčanjem. Par je zavjete izmijenio u svom stanu, poklonu Ksenijinog oca Bokija Miloševića, prenose mediji. Vrijedi napomenuti da Ksenija nije morala mijenjati prezime jer je ono već bilo isto kao i suprugovo.

Nadalje, prevladavajući fokus bio je na Miloševiću, a zanimljivo je da je Mare za kuma odabrao Andriju Miloševića, inače glumca. Tijekom zajedničkog druženja kao para, a zatim i kao muža i žene, Ksenija i Mare jedno su drugome bili glavni oslonac. Njihova ljubav kulminirala je rođenjem sina Vanje. Dok je Kseniji Vanja prvo dijete, Mare je iz prijašnjeg braka dobio dva sina, Luku i Ognjena, a s očevom sadašnjom suprugom dijele pozitivan odnos. Nakon Eurosonga upoznao sam Kseniju, a to se poklopilo s razvodom mog prethodnog braka, ispričao je Mare. U početku smo našem odnosu pristupali s oprezom i nismo si postavljali previsoke ciljeve, ne zbog nedostatka žara, već radije zbog mog prethodnog iskustva koje sam, s različitim razinama uspjeha, donio sa sobom u naš odnos “, dodao je Mare.

Unatoč razlici u godinama, Ksenija i ja uspjeli smo se dobro uskladiti zahvaljujući međusobnoj ljubavi i razumijevanju. Srećom, uspjeli smo riješiti sve probleme koji su se pojavili. Trenutno imamo super komunikaciju, a moja djeca jako vole Kseniju, koja pak njih obožava. Uživamo zajedno provoditi slobodno vrijeme. Vrijedi istaknuti da je Ksenija bila dugogodišnja članica grupe “Beauty Queens”, a zajedno s Marijom Šerifović osvojile su prvo mjesto na Euroviziji 2007. godine s pjesmom “Molitva.