Popularni voditelj Ognjen Amidžić je prije nekoliko dana bio tema broj jedan svih medija u Srbiji kada je otkriveno da je u ljubavnoj vezi sa kolegicom sa Pink televizije , koja i u njegovoj zabavnoj emisiji Amidži šou ima svoj segment pod nazivom Pazi mina u kojem postavlja gostima dosta škakljiva i neugodna pitanja.

Riječ je o Mini Naumović, a ova je vijest bila zanimljljiva javnosti jer je prošlo ljeto Ognjen napustio svoju drugu suprugu Danijelu Dimitrovsku, sa kojom ima sina Matiju i odmah su krenule priče da je Mina bila razlog zbog kojeg je došlo do prekida braka. Ognjen je potvriod medijima svoju novu ljubavnu vezu, ali je rekao da žele oboje sačuvati svoju privatnost ali su zbog toga njegove komšije podjelile rado svoja saznanja sa novinarima.

Rekli su tako da je Mina često kod Ognjena i da su počeli vjerovatno skupa da žive i mnogi su se zapitali kako je tatinu novu djevojku prihvatio njegov sin Matija koji živi sa majkom Danijelom nakon razvoda. Ali da Ognjen sa svojim nasljednikom ima sjajan odnos koji ne može ništa da pokvati, a to pokazuje i slika koja se pojavila na Instagramu od Ognjena, a na kojoj se nalazi Matija u fudbalskom dresu, a u opisu je Ognjen napisao da je budući golamn reprezentacije na slii i da mu je on menadžer i da mu se zainteresovani mogu javiti u inbox.

Ostaje nam da vidimo da li će biti zainteresovanih za potpisivanje ovog mladog talenta, a do tada on mora vrijedno raditi kako bi došlo do toga.