Kakav prizor! Ceca i Olivera Gudelj jedna do druge, slika govori više od hiljadu reči (FOTO)

0

Proteklih dva mjeseca, porodica Ražnatović je glavna tema u svim medijima, naime, nedavno se pisalo o rođenju Veljkovog drugog sina Krstana, a odmah nakon toga i o Anastasijinoj trudnoći, koja je mnogo obradovala porodicu Ražnatović posebno zato što se trebala roditi prva unuka. Ceca se našalila kako će bankrotirati kada joj se unuka rodi.

Nažalost, sreća nije mnogo trajala jer su prije dvije sedmice stigle vijesti iz Sevilje, koje su mnogo rastužile sve. Naime, Nemanja Gudelj, dečko Anastasijin dečko je na svom isntagramu objavio da je Anastasija izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće. Nažalost, došlo je do komplikacija u petom mjesecu trudnoće, te je Anastasija imala spontani pobačaj što je slomilo cijelu porodicu, pa se tako ona povukla iz javnosti i ugasila sve društvene mreže.

Anastasija i Nemanja su već skoro dvije godine zajedno i sve je na početku bilo prelijepo, i njegova porodica je odlično prihvatila njegovu djevojku. Iz Sevilje su čak doputovali u Beograd na Anastasijin rođendan, i činilo se kao da je sve uredu. Međutim, na svjetskom prvenstvu u Kataru su one bile odvojene, a nakon toga su meidji primijetili da su se oni međusobno otpratili i sa društvenih mreža, te se tako nedavno se na društvenim mrežama pojavila slika koja je nastala prošle godine na Anastasijinom rođendanu na kojoj su Ceca i Olivera sretne i nasmijane u zagrljaju Nemanje, i tada niko nije mogao ni pretpostaviti da će doći do razdora između ovih porodica. Nadamo se da će se stvari vratiti u normalni tok i da će Anastasija i Nemanja preboljeti ovaj veliki gubitak.