Serija “Bolji život” obilježila je početak glumačkog puta Dubravke Mijatović, potaknuvši njen iznenadni uspon u karijeri. Međutim, u posljednje vrijeme njeno pojavljivanje na ekranu sve je rjeđe. Živeći u luksuznom dijelu Beograda, Dubravka Mijatović izuzetnu rezidenciju koja naprosto mami uzdahe naziva svojim domom, a ovoga puta smo i dobili uvid u njen izgled. 

Poznata glumica Dubravka Mijatović ulaže velike napore kako bi zaštitila svoj osobni život od nametljive kontrole, pa nam je omogućila samo sporadične poglede u svoje najskrovitije sfere. Posebno je oprezna kada treba zaštititi svoje voljene od očiju javnosti, što posljedično ograničava naše razumijevanje njihovih fizičkih atributa, načina života i trenutnih lokacija. Trenutna lokacija Dubravke Mijatović, kao i njezinih kćeri Ive i Sare, ostaje nepoznata javnosti zbog nesudjelovanja na društvenim mrežama, za razliku od njezinih vršnjakinja. Ipak, koristeći utjecaj društvenih mreža, uspjeli smo zaviriti u suvremenu građevinu koja služi kao stan glumice. Smještena u vrlo cijenjenom dijelu našeg grada, zgrada vanjskim izgledom nedvosmisleno sugerira da interijer prebivališta Dubravke Mijatović krasi vrhunska profinjenost.

Budući da glumica rijetko daje intervjue i izbjegava odavanje osobnih podataka, mediji je često doživljavaju kao nekooperativnu. Kako bi utvrdili odnosi li se ovakvo ponašanje i na njezin privatni život, ekipa portala “Pulsonline” posjetila je Dubravkinu zajednicu i razgovarala s njezinim susjedima. Budući da sam u prošlosti služio kao policajac, posjedujem urođeni instinkt da ostanem oprezan i svjestan svoje okoline. Iako s Dubravkom rijetko dolazim u kontakt, putevi nam se povremeno križaju na ulici; međutim, ona nikad ne priznaje moju prisutnost. Njezino suzdržano držanje sasvim je vidljivo. Miloš, kojemu je sigurnost regije prioritet iu mirovini, potvrđuje to mišljenje izjavom: “Dobro sam obaviješten o svim događanjima u okolici”.

Moje interakcije s Dubravkom su rijetke i obično su ograničene na kratke susrete dok se mimoilazimo. Nažalost, ona nikad ne priznaje moju prisutnost, što stvara atmosferu opreza. Jelena, Dubravkina prijateljica iz djetinjstva, dijeli sličnu perspektivu, pa kaže: “Dubravku često sretnem u obližnjoj trgovini. Išle smo zajedno u osnovnu školu i često se s njom upuštam u razgovore, raspitujući se kako joj je dobro. Ona je divna žena .” Dubravka Mijatović od tada je odlučila ostati u istom dijelu Beograda u kojem je odrasla. Njezina obiteljska kuća nalazi se u ulici Dubravke Mijatović, a u njoj su i dalje prebivalište njezinih roditelja. Vrijedno je napomenuti da susjedi dosljedno visoko cijene njezine roditelje.

Samo nekoliko koraka od ovog mjesta smjestila se Dubravka, s roditeljima koji povoljno žive u neposrednoj blizini, svega pet minuta hoda od njihove kuće. Naši su susreti kratki i rijetki, a kad god nam se putevi ukrste, ona nikada ne uputi poziv svojim roditeljima. Za razliku od mojih srdačnih i susretljivih roditelja s kojima se uvijek opraštam, Dubravka drži određenu distancu. Moje razumijevanje nje proizlazi više iz likova u televizijskim emisijama nego iz naše zajedničke zajednice.

Mijatovićeva je bio tinejdžerski idol devedesetih i jedno od najpopularnijih TV lica na snimanju TV serije “Sretni ljudi”. Malo tko zna da se Dubravka dva puta udavala. Prije pokojnog Marinka Mađgalja bila je u braku s glumcem Goranom Radakovićem. Njih su se dvoje zaljubili na snimanju kultnog filma Tri palme s dva gangstera i ribom. Nakon razvoda Golan i Dubravka zadržali su dobre odnose, a iz ljubavi su dobili kćer Evu koja se klonila javnog života. Ova dama nije jedna od onih žena koje život mazi, pa zadržavaju ljepotu i mladost – naprotiv. Smrt bivšeg supruga Marinka Madžgalje, oca kćeri Sare, potresla je njezin život iz temelja. Njihova ljubav ne samo da nije prestala, već se par od početka borio s preprekama i osudama obitelji i društva jer je Dubravka od Maljenka bila starija 10 godina.