Jelena Karleuša je poznata pop pjevačica a mnogi je smatraju i modnom ikonom. Iako sama sebe voli nazivati balkanskom divom novinari su joj dali nadimak mala od skandala i to ne bez razloga.

Svima je očito da je zajednica popularne pjevačice Jelene Karleuše i Duška Tošića došla do kraja. Ipak, čini se da postoji spor oko raspodjele imovine, a Jelena teško prihvaća razvod braka. Nakon što je svjedočio uzbudljivom Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj, Duško Tošić se vratio. Sada kada je sezona godišnjih odmora u punom jeku, predstavlja idealan trenutak za nogometnog menadžera da se opusti i prepusti prijeko potrebnom predahu.

Na fotografiji je upravo Duško Tošić koji uživa u noćnom provodu u jednom beogradskom klubu, na nastupu sa supruginom kolegicom, koja je s njim još uvijek u braku. Tijekom nastupa Milice Pavlović pojavio se Duško, što su mnogi doživjeli kao suptilnu provokaciju usmjerenu prema Jeleni, jer su kružile glasine o zategnutim odnosima između njih dvoje.

Nakon burne bračne zajednice koja je započela u njegovim ranim godinama,Duško Tošić, bivši nogometaš i menadžer, naposljetku se rastao od pjevačice Jelene Karleuše. Njihove su kćeri, zapanjujuće, naslijedile pozamašno bogatstvo koje se mjeri stotinama milijuna eura, unatoč Tošićevu skromnom odrastanju. Podrijetlom iz pitoresknog sela Orlovat u blizini Zrenjanina, bivši reprezentativac Srbije iskusio je financijska ograničenja iako je odgojen u obiteljskom domu.

Zbog tih uvjeta Milorad, Duškov otac, našao se pred izazovnim izborom da ga pošalje u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina”. Unutar zidova ove ustanove Duško je stekao i školovanje i sportske poduke, što je otvorilo put njegovim izvanrednim uspjesima i stjecanju bogatstva. Duškovo odrastanje nije bilo jednostavno. Unatoč financijskim poteškoćama koje su podnosili njegovi roditelji, ostali su pošteni i suosjećajni pojedinci.

Priznajući sinovljevu duboku ljubav prema nogometu, otac se suočio s izazovnim izborom da ga nakon završene osnovne škole pošalje u Zrenjanin. Ovo preseljenje Dušku je pružilo priliku da nastavi školovanje dok je istovremeno usavršavao svoje vještine nogometnog trenera. Prelazak iz mirnog sela u živahni grad bio je ostvarenje njegovih najluđih snova.

Svaki put kad bi se vratio kući iskazivao bi svoju neizmjernu zahvalnost nježnim ljubljenjem ruku svojih roditelja, potpuno svjestan da je njihova odluka da ga upišu u taj internat dovela do ostvarenja njegovih želja. Unatoč tome što je bio u društvu druge zanemarene djece, ostao je nepokolebljiv zbog svoje nepokolebljive odlučnosti.

Stanovnik tog područja komentirao je: “Da je ostao u Orlovatu, može se samo nagađati o njegovoj budućnosti. Ništa se značajno ne bi dogodilo.” Duško, blistavi dokaz izdržljivosti, često je utjehu tražio u susjedovom domu, gdje bi se navečer nestrpljivo udubio u gledanje nogometa. Nažalost, vlastiti roditelji, bez televizora, nisu mu mogli pružiti tako jednostavnu radost. U sjećanju mi ​​je ostala urezana slika Duškove domišljatosti koji je domišljato tražio dopuštenje od susjeda da ga prati na utakmice.

Sjedeći na rubu kreveta, vješto bi nogama upravljao loptom, potpuno zadubljen u igru. Povremeno bi ga svladao umor, pa bi utonuo u san uz televizor. Tijekom tih trenutaka, njegov bi ga otac pun ljubavi nježno podigao i odvezao kući u kasnim noćnim satima, pokazujući koliko bi roditelj otišao za svoje dijete. Nevjerojatna priča o Duškinom usponu od skromnog podrijetla do nesvakidašnjeg uspjeha zaista izaziva strahopoštovanje.

Tom prigodom Jelena, sada već bivša supruga, otkrila je da mu je veliku ulogu u pomaganju u tom razdoblju imala Nadica Zeljković, sudionica i pobjednica reality programa te majka Kristine Kije Kockar, koja mu je čak i osiguravala obroke.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here