Izostanak stare garde na zabavi bio je evidentan, a središnje mjesto zauzeli su Zorica Brunclik, proslavljena pjevačica i njen suprug, istaknuti umjetnik Miroljub Aranđelović Kemiš, koji su dokazali koliko je značajno njihovo prisustvo. Na svečanom događaju kojem su prisustvovali Zorica i Kemiš, Ana Bekuta izvela je svoju popularnu pjesmu “Sve sam sama stigla”.

  • Spontanom gestom Brunclikova je posegnula u novčanik i diskretno ubacila 100 eura u dekolte svoje kolegice koji je otkrivao. Pogled je usmjerila prema Kemiš Bekutu i samouvjereno izjavila: “I ti imaš sposobnosti.” Brzim pokretom dobacila mu je nešto. Kao odgovor, poznati umjetnik je ekspresno ispraznio novčanik i Bekutina njedra ukrasio izdašnom sumom od 150 eura, sastavljenom od novčanica od 50 eura.

“Odlično, potrudi se”, uputila ga je supruga, dok je Kemiš čvrsto pritiskao novac na prsa, da bi ga odmah upozorila: “Pazi da ne nosiš više od 50 eura, ne daj bože. Zoričina sklonost kićenju kolegica nije neočekivana, s obzirom na to da su joj ruke izrazito široke. Zorica Brunclik, vrlo hvaljena pjevačica u bivšoj Jugoslaviji, rođena je u Beogradu 29. lipnja 1955. Unatoč izazovnom odrastanju, budući da je jedina kći i najstarija među tri brata, njezino je putovanje bilo zadivljujuće.

  • Nakon ranog razvoda roditelja, doživjela je sušta suprotnost životnih uvjeta – živeći u siromaštvu s majkom u Smederevu, dok je istovremeno uživala u luksuzu slovačke obitelji u Beogradu. Međutim, usred tih različitih okolnosti, postalo je očito da će glazba biti njezin krajnji poziv. Život Nakon početka školovanja majka joj je nametnula strogu zabranu interakcija s ocem. Unatoč tome, ne pokoleban od želja svoje bivše supruge, ustrajao je u redovitom posjećivanju svoje male kćeri.

Unatoč izazovima koje je postavila ova situacija, uspjela je napredovati u akademskom pogledu i dosljedno pokazivati ​​ljubaznost prema drugima. Ove izvanredne osobine vrlo brzo su privukle pažnju renomiranog pjevača Bore Spužića Kvake. Kroz njezino prijateljstvo s njegovom kćeri Zoricom upoznao ju je i ponudio joj pomoć oko školskih obaveza i zadataka. Preuzima na sebe podršku Zoričinim glazbenim težnjama i uvodi je u živopisnu glazbenu scenu u Beogradu.

  • Ubrzo joj osigurava pjevačko mjesto u Plavoj zvezdi. Uprkos dubokoj strasti prema muzici, Zorica uspeva da završi školovanje u Školi za aranžiranje i Ekonomskom fakultetu u Nišu. S 18 godina postaje majka Maria, čiji otac odlučuje zanemariti svoje roditeljske obveze i nastavlja zaruke s drugom ženom. Nakon što su se 1980. godine ukrstili s cijenjenim virtuozom na harmonici Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, dogodio se sudbinski susret.

Pet godina kasnije, izmijenili su zavjete, pružajući joj dugo očekivanu priliku za ljubav nakon obeshrabrujućeg raspada njezinih prijašnjih zajednica. Prije toga već je rodila sina iz veze sa Zoranom Tutićem, a kćer s Ljubom Kešeljom, koji je od svoje šeste godine potpuno zanemaren i otuđen. Unatoč izazovima s kojima se suočavala u prošlosti, Zorica je s Kemišem otkrila pravu ljubav i doživjela neizmjernu radost. Zajedno su prebrodili burna vremena i izgradili snažnu vezu.

  • Njihova zajednica rodila je kćer Zlatu. Kemiš je, pokazujući svoju privrženost i ljubav, svojim prezimenom počastio sve Zoričine kćerke čiji su očevi negirali očinstvo. Dio javnosti zamjerio joj je da je navodno uzrokovala kraj Kemiševog prethodnog braka s pjevačicom Vesnom Zmijanac. Međutim, Zorica tvrdi da je njihova veza bila prekinuta puno prije nego što je ona ušla u film.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here