Priča o Stefanu Lukiću, nekadašnjem takmičaru “Zvezda Granda”, koji će navodno uskoro promjeniti pol, šokirala je region i u javnosti odjeknula popu bo*be. Pjevač je, kako su ispričali izvori, promjenio i ime u Stefi Gazela, a već neko vrijeme uveliko nosi minđuše, šminka se, fenira kosu i ima navike jedne žene kada su njega i izgled u pitanju.


Da bi utvrdili da li je ova priča istinita ili je u pitanju namejštaljka, kako je tvrdio Stefan, prije nego što je objavio na društvenim mrežama da je vjerio svoju djevojku, ekipa jednog Beogradskog medija uputila se u njegovo selo Veliki Šiljegovac i Kruševac kako bi saznali sve detalje ove priče. U Velikom Šiljegovcu, malom selu udaljenom dvadesetak minuta od Kruševca, odmah smo naletjeli na Stefanovu strinu i na nekoliko komšija koje su nas uputile ka trošnoj kući Lukića u ataru jedne njive.

– Stefana dugo nisam videla. Oni ne žive više ovde. Nema nikoga u njihovoj kući. Nismo u kontaktu nekoliko godina, ne javljaju mi se – rekla je kratko Lukićeva strina, dok je komšinica već dugo potresena izdanjem u kom je vidjela Stefana:

– Ljudi, on je bruka i sramota za naše selo. Šta uradi sa sobom, kukala mu majka jadna! Kad sam ga videla kao ženu s perikom i štiklicama, kada je jednom prilikom svratio u selo, samo infarkt što nisam doživela. Evo, još se tresem. Sva sam se naježila. Lep je dečak bio, što mu je to trebalo?! Znam ga od malih nogu, tu su se sva deca igrala. Bog ga je stvorio kao muško, šta je on umislio u svojoj glavi, ne znam. Odselio se on sa svojima odavde, ima sigurno dve, tri godine. Ovde smo svi toliko iznenađeni, bolje bi mu bilo da se ovde ne vraća. Šta dočekasmo – rekla je potresena komšinica.