ZVEZDA GRANDA NAPUSTILA TAKMIČENJE ZBOG UVREDA KOJE JOJ JE REKLA ANA BEKUTA- Odmah se oglasila i Marija Šerifović- BRUTALNO ODGOVORILA BEKUTI- ”Ne može se tako govoriti, ne dao ti Bog da si meni to rekla”

0

Definitivno jedna od najgledanijih emisija u regionu je šou Zvezde Granda. Ovo takmičenje se održava više od petnaest godina i svakom sezonom je sve više gledanije. Svakim novim krugom koji se približavamo ka finalu je sve više napetije. Pored takmičara koji pevaju, kompletnom dojmu doprinosi i žiri koji je raznovrstan i koji često zna da svojim komentarima ili svađama skrenu medijsku pažnju.

U jednom trenutku nakon nastupa takmičarke koja je očito više otkrila nego pokrila na svome telu je rekla kako ima strahovitu primedbu na oblačenje te kako je katastrofa na šta liči. Sa njm se složila i Snežana Đurišić, koja je dodala da nije u pitanju to što su gole, već što su vulgarne. Na njihovoj strani je bio i Bosanac dok je Ceca istakla da je otvorenog uma i da je sve strah ukusa.

Nakon emitovanja emisije oglasila se Marija Šerifović, te je otkrila je na svom Instagramu da je takmičarka Zvezda Granda Anastasija Ićurup, o kojoj se vodila sva polemika, rešila da odustane od takmičenja nakon uvreda od strane žirija. Marija je inače bila i mentor Anastasiji, te je dodala kako joj je zatrpan DM od silinih poruka na ovu temu. Pored nje, pažnju žirija je privuklo odevanje i druge kandidatkinje Maje Đorđević, za koju je Ana Bekuta također imala negativno mišljenje.

Marija Šerifović je na kraju poručila Ani Bekuti da je ovo jako neugodna tema, te da se može o njoj polemisati dugo. Navela je primer Lejdi Gage koja je jedne prilike izašla na scenu obučena u šnicle. 2022. godina i Marija misli da je sve dozvoljeno. Marija misli da nije problem u tome ako se nije nešto dopalo, već u samoj reakciji Ane koja je rekla da joj se povraća nakon Anastasijinog nastupa.