ZVALI SU JE SRPSKA KEJT MIDLTON! Ovo je ćerka Emira Kusturice, zabavljala se s PRINCEM, a evo čime se bavi

0

Emir Kusturica je jedan od najboljih režisera koje je Jugoslavija imala ali je i prilično kontroverzan lik posebno kada je u pitanju sve što se dešavalo na ovim prostorima od devedesetih pa sve do danas. Poznato je da on živi u Srbiji a sa svojom suprugom producentkinjom Majom ima dvoje već odrasle  djece ćerku Dunju i sina Stribora koji su ponos svojih roditelja.

Dunja je diplomirala dramaturgiju a jedan dio svog školovanja je provela na prestižnoj Sorboni u Parizu i tamo je upoznala princa Aleksandra Karađorđevića sa kojim je bila u vezi. U to vrijeme su njih dvoje bili nerazdvojni i Dunja ga je pratila na svim javnim događanjima.

Međutim jako joj je smetala ta medijska eksponiranost ii nije željela da bude u centru pažne i da se o njenom privatnom životu govori na sva zvona jer se privatni život upravo tako zove da niko o njemu ne bi znao ništa. U to vrijeme nju su zbog njenog izgleda i ljepote upoređivali i sa princezom Marijom Karađorđević pa su je čak nazivali i srpskom Kejt Midlton.

Dunja je danas selektor na Kustendorf filmskom i muzičkom festivalu a njen omnibus koji je napisala o religiji u kojem se bavi pravoslavljem Emir Kusturica je iskoristio za film Na mlečnom putu. Emir nikada nie krio koliko je ponosan na Dunju i koliko je voli i uvijek je govorio kako će u budućnosti napraviti velike stavri te da je pitanje vremena kada će nejna intuicija da proradi i da počne da ostvaruje sve svoje velike zamisli.