ZOVU JE “ŽENA MAČKA”, UNIŠTILA JE LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Isplivala slika prije SVIH OPERACIJA, šta uradi SA SEBE?! (FOTO)

0
128

Osobe koje vole da rade plastične operacije nerijetko pretjeraju. Rijetke su osobe, bogataši, koje se uspiju zaustaviti na vrijeme kada dođu do prvog željenog rezultata.

Ali ima i onih koji stalno rade neke korekcije dok potpuno ne promjene svoj lični opis, i to bukvalno do neprepoznavanja.

Jedna od vjerovatno najpoznatijih primjeraka tih ekstrema definitivno je Džoslin Valdenštajn (81). Ona je sa plastičnim operacijama počela jer je htjela da liči na mačku (obzirom da je njen muž obožavao mačke), ali je na kraju toliko pretjerala sa operacijama da su joj one potpuno uništile lice. S vremenom je počela da dobija i nadimke „Žena mačka“ ili „Valdenštajnova mlada“.

Ona je s operacijama počela devedesetih godina prošlog stoljeća kada je strahovala da će je njen tadašnji muž Alek. N. Valdenštajn ostaviti. Mada je ona to naravno demantovala, kružile su glasine da ona upravo zbog muževe opsesije mačkama dala operisati da bi što više ličila na mačku. Danas ona ipak tvrdi kako je svaku operaciju radila isključivo zbog sebe. Lista opereativnih zahvata zaista je pozamašna, a spisku su između ostalog rekonstrukcija očiju, punjenje brade, usana i obraza koalagenom i čak 7 operacija zatezanja lica.

Mada je ona pokušala da održi taj svoj brak nakon prvih nekoliko operacija, ipak je sve propalo kada ga je uhvatila u krevetu sa jednom manekenkom (19).

Razveli su se 1999. godine, a taj razvod ostao je upamćen jer je ona itekako dobro unovčila njegovu aferu, odnosno postignuta je rekordna, višemilionska nagodba pa je ona bukvalno preko noći postala najbogatija razvedenica u Americi. Mediji navode da je izvukla gotovo jednu milijardu dolara ukupne odštete iz tog razvoda.

Ona je sada zadovoljna svojim izgledom i kako navodi “Kada god se pogledam u ogledalo, ja sam prelijepa. Imam lice baš onakvo kakvo sam željela.” Naravno, odmah je na internetu počelo objavljivanje slika kako je Džoslin izgledala kao mlada, prije svih tih operacija, i svi se slažu da je bilo jako lijepa.