Trenutno

ZOVU JE SRPSKA MONICA BELLUCI, ovako izgleda žena Dragana Bjeloglića: U braku je s njom 26 godina, OČI ĆE VAM STATI KAD JE VIDITE

Poznati glumac Dragan Bejlorglić je neko ko je jako ijetko govorio o privatnom životu, o svom odrastanu, ali ono o čemu je najrjeđe pričao je njegova žena Maja kao i djeca Aleksej i Mia.

Ali, Bjela itekako ima čime da se pohvati, zbog toga što je njegova žena zasigurno jedna od najljepših dama kod nas. Veliki broj ljudi mu zavide na ljepšoj polovini koja i dalje izgleda jako atraktivno, što i ne čudi obzirom na to da se nekada bavila i modelingom.

Zanimljivo je da je upravo zahvaljujući svoj zanimanju i upoznala svog muža Bjelu. Njih dvoje su se sreli na početku devedesetih na snimanju jedne reklame za namještaj.

Njegova Maja je sturdirala knjižvenost i engleski jezik, ubrzo poslije udaje je stavila tačnu na manekensku karijeru, pa je neko vrijeme radila i kao prevodilac. Njenom ljepotom su svi zadivljeni, a kako ona danas izgleda možete vidjeti na fotografijama kroz sam članak.

Oglasi – Advertisement