ZORICA BRUNCLIK PRE KEMIŠA JE BILA SA NJIM! Harmonikaš kojem je rodila naslednicu, a sada su na RATNOJ NOZI: SPREČAVALA ME JE DA DOĐEM DO ĆERKE!

0

Jedan od poznatijih parova na srpskoj estradi su pjevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš koji su već decenijama zajedno a prije nego su uplovili u vezu oboje su imali iza sebe  propale brakove.

Kemiš je prvo oženio Zoricinu kolegicu Vesnu Zmijanac i mnogi su mislili da je Zorica kriva za njihov razvod iako su sve troje to negirali i dan danas su u dobrim odnosima. S druge strane Zorica je bila u braku tri puta prije nego se smirila pored Kemiša a sa jednim od muževa, Ljubom Kešeljom koji je također harmonikaš je dobila i kćerku Miljanu ali njih dvoje nakon razvoda nisu ostali u najboljim odnosima.

Naime Zorica je često u javnosti govorila kako je Ljuba nemaran otac a on je tvrdio da to nije istina i da je ona krivac za to što sa svojom kćerkom nema nikakav kontakt. Zadnji put ga je pozvala za svoj osamnaesti rođendan i od tada mu se nije javila, mada je on pokušavao da dođe do nje na sve moguće načine.