ZNATE LI KO JE ŽENA SA SLIKE IZ 1991. GODINE, SUMNJAMO DA ĆETE POGODITI: Danas jedna od napopularnijih žena u Srbiji

0

Koliko nekad imidži i fizički izgled mogu promijeniti čovjeka i koliko se to mijenja već tokom godina, pokazale su neke od naših poznatih ličnosti.

Neke od njih su se toliko transformisale tokom ovih godina da su potpuno neprepoznatljiva na fotkama od prije.

Tako je bio slučaj i sa jednom popularnom TV voditeljkom, a riječ je o LEI KIŠ, njena kćerka Sara Mia Jokić je krenula majčinim stopama nedavno, postala je voditeljka, pa će i majka i kćerka raditi na istoj televiziji.

Lea Kiš je bila voditeljka velikog broja emisija, koje su popularne bile na malim ekranima širom regije, njena fotografija iz mladosti sa početka karijere je mnoge šokirala, jer nisu mogli da vjeruju da je to Lea Kiš, koja je danas atraktivna plavuša, dok je u mladosti bila brineta, kao što možete i vidjeti na slici iznad teksta.

Lea Kiš se rodila u Beču 1967.godine, a njena porodica iz koje je potekla Lea je mnogo imućna porodica advokata, ali i ljubitelji sporta su bili.

Ovo je starojevreska porodica u pitanja iz koje je potekla Lea, koja je nekada imala prezime Klajn, da bi mađarizacijom Austrougarske države u KIŠ prešlo.

Radi prirode posla kojim su se bavili njeni deda, otac, kao i ljubavi prema sportu, pogotovo prema fudbalu, Lea je bila prinuđena seliti se često.

U Pančevu je završila srednju turističku školu, iako je prije toga živjela u Kuvajtu, Kipru, Libiji, Iraku i Tunisu.

Svoju karijeru je započela sa 15 godina u Pančevu, kad se pojavila u jednoj emisiji koju je vodila kratko za tinejdžere.