Trenutno Vijesti

Znate li ko je pjevačica na slici? NAJBOGATIJA na estradi, KLADIMO SE da nikada nećete pogoditi ( FOTO)

Poznato je da se svi mijenjamo tokom godina i da se mijenja i naša fizioomija ali kod žena je vrlo čest slučaj da promijene i boju kose i frizuru pa je vrlo teško prepoznati neku osobu koju niste vidjeli dugi niz godina.

Kada su u pitanju poznate ličosti posebno one sa estrade, zbog trenda koji je sveprisutan a koji podrazumjeva i razne estetske operacije kao i botokse i filere neke sada poznate pjevače i pjevačice ne biste mogli ni prepoznati kada vidite njihove slike sa početka karijere. Pjevačica o kojoj danas pišemo nije radila zahvate bar ne one koji bi se mogli primjetiti golim okom, ali se kroz godine jako promijenila i malo ko je može prepoznati na ovon fotografiji koju donosimo, osim onih koji su malo stariji i znaju kako je ona izgledala na početku svoje karijere.

Na slici se nalazi veteranka estradne scene Vera Matović koja je bila jako popularna u vrijeme kada su estradom harale Snežana Đurišić i Ana Bekuta u osamdesetim godinama. Vera se već davno povukla iz javnog život a za razliku od Ane i Snežane koje su i danas prisutne na estradi.

Vera se posvetila svojoj porodici a u toku karijere je snimila čak 24 albuma a u vrijeme bivše Jugoslavije kada je bila najpopularnija ona je na svojim koncertima okupljala i preko 15 hiljada ljudi. Vera je rođena 1946. godine u Čačku i karijeru je počela kad je bila jako mlada. Udala se za Ratomira Ratkovića koji je tada bio poznati harmonikaš i njih dvoeje su u braku dobili i dvoje djece.

Oglasi – Advertisement