ZNATE LI KO JE ONA?! Ova pevačica je nekada važila za kraljicu splavova, onda se iznenada povukla sa javne scene, a evo kako danas izgleda, šok! (FOTO)

0

U devedesetim i dvije hiljaditim godinama smo imali mnoga događanja i na srpskoj estradi i veliki broj ljudi je pkušao da se probije i postane poznat na osnovu jedne pjesme. Mnogi su u tome i uspjeli ali su nakon toga brzo pali u zaborav a Danijela Vranić je pjevačica koja je tada po izboru publike proglašena kraljicom splavova jer je svaki dan imala nastup na nekom od njih.

Danijela je postala jako popularna 2006. godine kada je izašao njen prvi album koji je nosio naziv Da ne vidi ona i tada su joj svi predviđali veličanstvenu karijeru. Hitovi su se redali jedan za drugim a ona je postajala sve popularnija. Međutim zajedno sa slavom su stigli i skandali koji su je stalno pratili pa je ubrzo nakon kraljice splavova postala kraljica skandala.

Ona se ubrzo nakon što je njena poprularnost počela opadati prestala pojavljivati u javnosti i preselila se u Šabac u kojem je i prije slave živjela. Ona je u vrijeme kada je bila na vrhuncu popularnosti bila u vezi a Acom Lukasom koja je bila jako burna.Tada su mediji skoor svaki dan pisali o njihovim burnim svađama i teškim scenama koje su pravili jedno drugome.

Danijela je ponovo bila u svim medijima 2012. godine kada je uhvaćena kako vozi pod uticajem alkohola. Od 2016.godine se o njoj ne zna ništa a posljednji put se pojavila u nekoliko emisija gdje je otpjevala svoje hitove. Čak i na društvenim mrežama nije uopšte aktivna i na Instagramu je njena posljednja objava postavljena 2018. godine.