ZNAM SVE CECINE TAJNE, ALI MORAM DA BRIŠEM NJENE PORUKE! Đedović šokirao pričom o Ražnatovićki, evo šta je rekao o njenom momku!

0

Marko Đedović je estradni novinar i učesnik Zadruge, koji je otkrio da je u dobrim odnosima sa Svetlanom Cecom Ražnatović, stupio je s njom u kontakt nakon prve sezone rijalitija, navodi Informer.rs

Marko je svojevremeno rekao da ne poznaje osobu koja na estradu i na život ima normalniji pogled od Cece, sve znaju jedno o drugom Ceca i on, ali nikad neće nekome trećem da ispričaju ono što znaju. Svaku njenu tajnu Marko čuva, briše svaku poruku koju razmijeni s njom nakon što se dopisuju. Za svaki slučaj to radi, rekao je Marko Đedović.

Priznao je Marko da voli da se miješa u Cecin privatni život, oko momaka ju je uvijek savjetovao:

Ono što joj je zadnji put rekao kad su se vidjeli i čuli da ne treba da se udaje, najbitnije je da je ona sretna, a taj papir joj neće ništa značiti u životu, neće ništa biti sretnija s njim. Samo želi da ona bude voljena, pošto najviše zaslužuje to, rekao je Marko Đedović.

Ceca je inače veliki fan Zadruge, pratila je i u prvoj sezoni, pogotovo što je imala priliku da čuva Lunu kad je bila dijete, jer se Luna Đogani družila sa Anastasijom, kćerkom Cece Ražnatović, a bila je ludo zaljubljena i u Veljka, Cecinog sina i mezimca.

Ono što se šuškalo tad, da je Ceca poslala haljinu Kiji Kockar za finalno večer u Zadruzi i time je pokazala da prati Zadrugu i sva dešavanja u istoj. I sad je dobra sa Markom Đedovićem kojeg je upoznala nakon prve sezone.