ZNAM ŠTA TA JEFTINA PEVALJKA RADI POD ŠATOROM! Maja Marinković uzvratila udarac BIVŠOJ DRUGARICI, ne zanimaju je PRETNJE TUŽBOM!

0

Svi znamo da je rijaliti program i ljudi koji su učesnici takvih programa previše prisutni u medijima. Mnogi su se proslavili svojim učešćem i postale sada javne ličnosti. S obzirom da takve osobe obično nemaju nikakav talenat ili nešto korisno sa čime se mogu predstaviti, svoju zastupljenost u medijima traže preko kontraverzi, skandala ili izjava o nekome ili nečemu. 

Danas vam donosimo javnu prozivku na koju je Maja Marinković uzvratila Marijani Zonji. aja Marinković je starleta i učesnica više sezona rijaliti šou programa Zadruga koji se emituje na Pink televiziji. Ima 24 godine. Marijana Zonjić je crnogorska pevačica i novinarka koja je prepoznatljivost stekla učešćem u rijaliti šou programima Snajke i Zadruga. Rođena je  17. jula 1996. godine u Podgorici. Trenutno živi i radi u Beogradu.

Tako je i bivša učesnica Zadruge Maja Marinković stavila tačku na svoje prijateljstvo sa Marijanom Zonjić. Poznato je da je Marijana flertovala sa bivšim Majinim dečkom u Zadruzi, te da se Marijana tom prilikom uporedila sa Majom i rekla da se njih dve u mnogo čemu razlikuju. Potom je rekla da sebi nikada ne bi dozvolila da ima seks pred milionima gledalaca. Maja je inače imala tri seksualna partnera.

Zbog brojnih uvreda i kleveti koje su jedna drugoj izrekle, po završetku Zadruge naći će se na sudu. Priča se i da je majka Marijane Zonjić zajedno sa ćerkom podnela tužbu protiv Maje, koja se zbog toga ne potresa. Na razne prozivke Maja je odgovorila da Marijanu smatra jeftinom seoskom pevaljkom, dodala je da ona peva za jednog čoveka, uglavnom i da su u pitanju kožni mikrofoni.