Naime, kada su u pitanju pjevačice i njihovi nastupi obično možemo čuti cifru koju odvoje kako bi se obukle za nastup te nam se od istih zavrti u glavi. Mnoge pjevačice danas obuko jednu kombinaciju samo jednom i nikada više, sto nije nikako, složit ćete se isplativo, međutim tako je kako je.

Ali uvijek postoji i ona druga strana, pa upravo na toj strani je naša poznata pjevačica Zlata Petrović koja je odlučila da svoje stare haljine ponovo obuće jer kako ona i sama kaže sve su te haljine preskupe jer je ona određeno vrijeme odvajala ogromne šume novca za haljine, šivanje istih kao i na mnoge poznate dizajnere. Tako je jedne prilike, Zlata izjavila da obnavlja starije haljine te ih ponovo nosi jer nema para za bacanje, to jest da kupuje stalno iznova nove krpice te ih nikad vise ne obuće.

Kao sto i samo znate, ona je na javnoj sceni već duži niz godina te uvijek je pazila najave će doći u emisije, nastupe i slično. – Postala sam ekonomična i više se ne rasipam na ono što mi neće biti potrebno. Stare haljine recikliram, krizno je vreme. Obrađujem i prekrojim. Uvek napravim nešto novo. Kada me moja Goca Božinovska vidi, misli da sam kupila nešto novo, pa kaže: “Zlato, gde si to uzela, mnogo ti je lepa ta nova haljina“ -izjavila je pjevačica.

– Sin me snima u svim situacijama. Nekada izgledam kao đavo, da prepadnem i sebe. On kaže da sam simpatična. Ja nemam problem s tim. Ja sam na pijaci svaki dan. Smešnija sam i ružnija sa ovom šminkom. Kući i na pijaci se mnogo lepše osećam – iskrena je Zlata. – otkrila je pjevačica s obzirom na to da je i sami možete svakodnevno vidjeti u kućnom izdanju jer je sin stalno snima i objavljuje na svoje društvene mreže.