ŽIVOTNA DRAMA ALJOŠE VUČKOVIĆA ĆE VAS SKAMENITI: Borio se za ćerkin život do poslednjeg atoma snage!(FOTO)

0

Aljoša Vučković je srpski glumac koji je ostvario niz uloga u filmovima i serijama a najviše ga gledaoci pamte iz Malog mista i serije Bolji život. Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da je decenijama u braku sa svojom suprugom i da imaju kćerku ali je manje poznato da je Leana bila teški ovisnik o narkoticima i da je dobar dio svog života provela na odvikavanju od njih.

Leana je poput svog oca odlučila da postane glumica ali je u tinejdžerskom dobu prvi put probala drogu i postala ovisnik a to je odvuklo na tamnu stranu a porodica se godinama borila da je vrate na pravi put. Leana je 1999. godine upisala fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu i bila je u klasi sa Slobodom Mićalović, Marijom Vicković, Katarinom Radivojević i Anom Franić a kako kažu svi koji je poznaju ona je bila jedna od onih koji su u klasi profesora Predraga Bajčetića imali najviše talenta.

Međuitm u to vrijeme je počela i da koristi narkotike i njen život je krenuo nizbrdo a njena porodica posebno roditelji iako su bili očajni zbog stanja u koejm se nalazi se nisu predavali i tražili su spas z anju. Borba je bila duga i iscrpljujuća i trajala je niz godina i na kraju je Leana završila na odvikavanju u zatvorskoj bolnici.

Iako je porodica pokušavala da je nagovori da ode na odvikavanje ona to nije željela pa je na kraju odlukom suda privedena na obavezno liječenje od teške zavisnosti. Tada je Aljoša Vučković a amedije kratko rekao da njegova kćerka nije u zatvoru nego je na liječenju i dodao je da bi svi trebalo da puste druge da riješavaju svoje probleme kako najbolje znaju.