ZGRNUĆE SILNU LOVU: Rada Manojlović pokrenula novi biznis – uložila čak 55.000 evra! Evo o čemu je reč!

0

Rada Manojlović i njena sestra Maja, koja je sada njen menadžer, kupile su tri parking mesta u beogradskom naselju Dušanovac, uloživši ukupno 55.000 evra. Prostori sada vrijede oko 150.000 eura, što predstavlja značajan povraćaj njihove investicije.Ona će ih izdati kako je navedeno.

– Rada i Maja su rešile da novac od nastupa pametno ulažu. Sve što su zaradile od Nove godine do sada uložile su u garažna mesta. Na tu ideju su došle na nagovor prijatelja koji već ima 20 parking mesta i odlično zarađuje – kaže izvor blizak pevačici. – Iako su cene parking mesta skočile, Rada i Maja su dobile popust, pa su pre nekoliko dana kupile tri garažna mesta za 55.000 evra. Još nisu počele da ih izdaju, ali planiraju da na mesečnom nivou za jedno parking mesto traže 150 evra.

Prema izvoru lokalnih medija, pjevačica je u početku oklijevala da se bavi biznisom, ali kada je shvatila koliko može zaraditi, predomislila se.- Jedva su je nagovorili jer je Rada smatrala da tu nema zarade. Međutim, kada je čula koliko njen prijatelj mesečno zarađuje na taj način, predomislila se – objašnjava izvor i otkriva da Rada ne planira ovde da se zasutavi kada je novi biznis u pitanju.

– Radine kolege uglavnom kupuju stanove, planira to i ona, ali sada su joj garaže prioritet. Do leta je rešila da kupi još pet mesta, takođe na Dušanovcu. Maja ju je ubedila da ne čeka i da sav novac koji zarade odmah ulože u garaže – istakao je izvor.- Ne želim da detaljišem o biznisu, ali hoću da pametno ulažem novac. Tata me je vaspitavao da uvek prvo mislim na druge, pa na sebe, sada ga kritikujem zbog toga. Što da delim drugome više nego sebi?! Godinama radim, a moj novac su drugi trošili. E pa došlo je vreme da sestre Manojlović ulažu u budućnost – rekla je pevačica i otkrila da će da kupi i stan.